![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραιος ο Arthur Schopennhauer
Μου θυμιζει εναν αλλο πεφωτισμενο Γερμανο τον Willhelm Reich που εγραφε πως οι γωνεις θα μεγαλωσουν σωστα το παιδι τους (Ακου ανθρωπακο)ενω αυτος ηταν......ακληρος. ![]() Κουλτουρα να φυγουμε............ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Οι περισσότεροι γερμανοί φιλόσοφοι στηρίχτηκαν πάνω στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία, συνεπώς........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Καθολου τυχαιο αλλωστε οτι στα Αμερικανικα πανεπιστημια και ιδιως τις στρατιωτικες ακαδημιες διδασκουν Πλατωνα,Θουκιδιδη,Αριστοτελη. Εμεις που τους εχουμε και προγωνους θα καταφυγουμε στον Arthur Schopennhauer και τον Reich?
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να είναι πολεμοχαρής. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει τα στραβά της χώρας μας. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην επιθυμεί το καλύτερο για τον τόπο και τον Λαό. Αλλά παρακαλώ να μην υποβαθμίζουμε θεσμούς όπως είναι οι ΕΔ και να μην βαφτίζουμε "φαντάσματα" υπαρκτές καταστάσεις που μας απειλούν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ελπίζοντας πως θα μας σώσουν οι άλλοι... Γιατί; Μας το χρωστάνε; Το οικόπεδο θα παραμείνει όμορφο απλώς θα έχει αλλάξει διαχειριστή...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αγαπητέ μου, χαράς το κουράγιο σου, τέτοιο καιρό σε τέτοιο τόπο να αναρωτιέσαι για τέτοια θέματα!!!!! ![]() Νομίζω, όμως πως δεν αναρωτιέσαι, απλά κάτι σε "τσίγκλισε", τα "πήρες" και θες να τα "χώσεις". ![]() Άλλως πως, δεν εξηγείται το μάταιο!!!!! Απ' ότι βλέπω ούτε καν έγινε αντιληπτό το κείμενο και εσύ θέλεις να νουθετήσεις κιόλας?!?!!?!??!?! ![]() ΥΣ1. Αρχές του μήνα είμασταν, για ένα δεκαήμερο, οικογενειακές διακοπές στην Κύπρο. Αρκούσε για να σκορπίσει κάθε αμφιβολία, σχετικά με το ποιοι πρόδωσαν και αν προερχόταν μεγάλο μέρος αυτών από τις ΕΔ. Μόλις "φύγει" και ο Μητσοτάκης, πιστεύω να ανοίξει και ο φάκελος "Κύπρος" και να τελειώνουμε μια και καλή με τους π@π@ρολόγους. ΥΣ2. Στην τελευταία βόλτα, στην βόρεια κυρίως Ελλάδα, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με ανθρώπους που ζουν και μοχθούν εκεί. Μεταφέρω μια κουβέντα που συνοψίζει το νόημα: "Δεν βαριέσαι, τι σημασία έχει ποια είναι η αλήθεια και τι λέμε εμείς, σημασία έχει τι λέει ο βλάκας στην Αθήνα"!!!! ΥΣ3. Και τόριξα στη θάλασσα κι έπλεε σα σκεπάρνι. |
|
|
|||
|
|||
|
Και μια γνωστή μαντινάδα, που το κάνει πιο λιανά:
"Ο άντρας κάνει την γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα..." ![]() Αυτοί που έχουν αληθινά για κάτι να υπερηφανευτούν και είναι δικό τους επίτευγμα, δεν καταφεύγουν ποτέ σε χουλιγκανισμούς, δεν το έχουν ανάγκη. ΥΣ ακόμα ένα. Ανέφερα ένα βιβλιαράκι που καλό θα ήταν να ξεκλέβαμε λίγο από τον υπερπολύτιμο χρόνο μας και να του ρίχναμε μια ματιά. Όχι, δεν εννοώ τους "Μηχανόβιους". Καλό αλλά για την πλάκα μας, ούτε το "Πόρτο Λεόνε". Κι αυτό ωραίο μυθιστόρημα. Έλεγα για την "ψυχολογία των όχλων" του Gustave Le Bon. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλο θα ηταν πριν κανεις γνωματευση,να ξερεις τι εχει προηγηθει....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιας και πηγες στην Κυπρο και καταλαβες τι παιχτηκε εκει κατω τότε,δεν μας λες και εμας να μαθουμε?
![]() Ο Μητσοτακης μπορει να ''φυγει'' σε 40 χρονια και εμεις να μην ζουμε,να μην εχουμε μαθει?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και να ανοίξει ο φάκελος της Κύπρου, τι περιμένεις να ακούσεις;;;;Θα σου πούνε μια π@π@ριά οτι ήταν οι Έλληνες αξιωματικοί που την πούλησαν, θα βγουν κάποια σκυλάκια και θα φωνάξουν και εκεί θα τελειώσει το θέμα. Νομίζεις οτι θα είναι πουθενά γραμμένο οτι οι "μεγάλες" δυνάμεις ήταν αυτοί που έδωσαν την Κύπρο στους τούρκους;;;;Πιστεύεις πως ο Ιωαννίδης από μόνος του πήρε την απόφαση;;;;;χα χα χα ας γελάσουμε.Και μετά ορισμένοι λένε:Έλα μωρέ, μην βλέπεις παντού φαντάσματα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Powercommander... έχει βάλει κανείς στη μοτό του? | Alfa7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 3 | 07-03-2010 00:20 |
| Οχι μόνο να ξέρουμε τι κάνει η γυναίκα του γείτονα.. | Carduelis | Υγεία | 8 | 04-11-2009 18:47 |
| Περί του κράνους ο λόγος...Ας δούμε το βίντεο... | riko46 | Κράνη | 10 | 11-10-2009 21:50 |
| Τον κακομοιρη τι του ελαχε... | georgekostas | Διάφορα | 11 | 01-08-2009 21:14 |
| Περί οδήγησης και συμπεριφοράς οδηγού στην Ελλάδα. Από ομιλία του Ιαβέρη | danaos | Διάφορα | 15 | 10-05-2009 03:31 |