![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5:Κανόνισε να ξαναπάμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολλά συγχαρητήρια για τα κουράγια σας....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ρε φιλαράκι,
όσα σου έλειψαν σε 5 μήνες τα έκανες σε 5 μέρες; ![]() Μπράβο Γιάννη και Φρόσω! Είστε άπαιχτοι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτη δεν ειναι βολτουλα,ειναι ΒΟΛΤΑΡΑ!!
μπραβο παιδια,παντα τετοια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() μπραβο στα ζευγος.... ![]() την εχεις λιωσει στα χλμ.την φροσω.... ![]() p.s...αφου αντεξε το παλιομηχανακι σου,αναψε καμμια λαμπαδα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπα Κώστα μου, όπως ξέρεις δεν τις πιάνει τίποτε!!!!!! Έχω δοκιμάσει τα πάντα, από κυκλώνες έως μετωπικές... δεν τις πιάνει πραγματικά τίποτε. ![]() Όσο για λαμπάδα... ποιές νομίζεις είναι καλύτερες και με περισσότερες πιθανότητες "εισάκουσης" του τάματος;;; Από παραφίνη ή μήπως να πάμε να βάλουμε μελίσσια, να βγάλουμε με τον πατροπαράδοτο αγνό και αυθεντικό τρόπο καμμιά κηρήθρα, να μετρήσουμε το ιξώδες του μελιού μήπως επηρέασε το κερί, να μελετήσουμε από που φύσαγε όταν βόσκαγαν οι μέλισσες, μήπως έφερε και σκόνη αφρικής και δεν γίνεται τέλεια η καύση... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παραφινη......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ, παρακαλώ...
Όχι εδώ. Άνοιξε καινούριο thread, περιμένω και τον Γιώργη!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε εχω προτυπο μεγαλε!!!αλλα η Σουρδα τωρα αρχιζει και γλυκαινεται τι να την κανω?ευγε παντως παντα τετοια!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Νά 'σαστε καλά και οι ευκαιρίες πάντα έρχονται!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μιά όμορφη φωτογραφία | syan | Διάφορα | 17 | 08-02-2010 16:01 |
Μιά ματιά στίς παλιές | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-09-2009 19:34 |
Μια κοντινή βολτούλα | arisxios | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 9 | 16-12-2008 21:30 |