![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειχε ποσταρι ενα παλικαρι στο dero forum για μια ιδια περιπτωση ακριβος το ιδιο κοψιμο. Και μονο που το βλεπεις σε πιανει κριος ιδρωτας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είμαι έμπορος της Michelin, για να καίγομαι να την υπερασπιστώ και σίγουρα πάντα έχω μια επιφύλαξη, όπως και με τα περισσότερα πράγματα, που κυκλοφορούν σε "ανταγωνιστικές" αγορές.
Όμως, οφείλω να πω πως η χρήση που τους έκανα και συνεχίζω να κάνω είναι αρκετά πιο σκληρή από τον ενδεικνυόμενο μέσο όρο και δεν έχω μέχρι τώρα παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Φυσικά αυτό δεν αποκλείει κανένα μελλοντικό ενδεχόμενο. Επίσης θέλω να κάνω μια επισήμανση. Ακούω συχνά πως πουλάνε χρησιμοποιημένα λάστιχα και αυτό φυσικά σημαίνει αναγόμωση ή όπως αλλιώς λέγεται. Δεν είμαι γνώστης της τεχνικής αυτής, όμως αναρωτιέμαι μήπως τα περιστατικά προέρχονται και από τέτοιες επισκευές. Επίσης να πω πως πάρα πολλά χρόνια χρησιμοποιώ Michelin και στις μοτο και στα αυτοκίνητα. Μόνο μια φορά είχα ένα πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό με ένα λάστιχο, που όμως ενέπιπτε σε παρόμοια με την παραπάνω κατάσταση. |
|
|||
|
|||
![]()
Άσχετο, η Michelin τι είπε Γιώργο? το τρεξες καθόλου το θέμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
όπως πρότεινε και ο Vasorfa....λύση δοκιμασμένη δεν την αλλάζεις διότι κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι το "άλλο" θα είναι καλύτερο...
εκτός κι αν έχεις τη δυνατότητα να τα αλλάζεις κάθε πχ 5000χλμ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λϋση δοκιμασμένη δεν έχω, φοράω τα απλά Τourance πατημένα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Καλή πρόσφυση και πέλμα σε καλή κατάσταση αλλά χάλια πλαινά.
|
|
|||
|
|||
![]()
bridgestone kai mono!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω με τον Μηνά
Ειχα τα bringestone 501-502 και εβαλα παλι τα ιδια, Δεν με εχουν ξαφνιασει ποτε,πλαγιαζει πολυυυ,το ABS μπαινει πολυ δυσκολα,ακομα και σε βρεγμενο πολυ καλη συμπεριφορα και δεν κανουν θορυβο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 1150gs.
Βάζω anakee. Τα βάζω από το 1100 ακόμα. Μαλακό και όμορφο λάστιχο. Αλλά να προσέχεις, γιατί τερματίζει εύκολα.. ![]() και εννοώ ....... μπροστά ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παντως απο οσο μπορω να ξερω η εταιρεια σε καποιες περιπτωσεις αντικατεστησε το λαστιχο χωρις πολλά πολλά λογια!!! Φαν της Μισελιν απο το 1992 φορουσα το Τ66 σε ολα τα αφρικα και Βαραδερο αργοτερα και ημουν ενθουσιασμενος!! Οταν το σταματησε εβαλα το ΑΝΑΚΕΕ 1 ομως......... το ΑΝΑΚΕΕ 1 που τοποθετησα μου εκανε ''νερα'' κυριως στις στροφες οπου νομιζες οτι κατι ηταν ξεβιδωμενο!!!! Ο αδερφος μου τοτε ειχε το ιδιο μηχανακι με εμενα και φορουσε Dunlop D607/609 και σε ταξιδι στην καβαλα αλλαξαμε μοτοσυκλετες και τοτε καταλαβα οτι κατι συνεβαινε αφου στα 6000κμ που ειχα κανει με αυτο το λαστιχο ειχα προσαρμοσει την οδηγηση μου στις ιδιοτροπιες του!!! Αμεσως τα αλλαξα και μεχρι σημερα φοραω Dunlop!!! Kαι τωρα που θα τα αλλαξω παλι Dunlop τα και νουρια ΤR91 θα βαλω!! Για οσους ενδιαφερονται ενα τεστ (σε BMW GS) στην Αγγλια εδω http://www.superbike.co.uk/products/tyres/dunlop_motorcycle_tyre_test_of_the_new_trailmax_tr91_adventure_sports_trailie_motorcycle_tyre_news_296193.html Μια ελληνικη εκδοχη εδω http://www.mybike.gr/topic/32057-dunlop-trailmax-tr91-new-tyre/ το οποιο αποτελει μεταφραση του MCN απο εδω http://www.motorcyclenews.com/MCN/Products/productsresults/Tyres/2010/March/mar1610-dunlop-trailmax-tr91-review/ Το σχετικο promotion video της Dunlop εδω (απο τον Ελληνα Marketing Director Κον Αντοναρο και τον Χρηστο Πατερακη του ΜΟΤΟ) Κι εδω ενα βιντεακι της Dunlop με BMW GS |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλούνται Bridgestone για F800GS | killbill | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 24-10-2009 23:14 |
Δοκιμή: Νέο Michelin Latitude Cross | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 04-10-2009 10:40 |
bridgestone 501-502 | panos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 24-08-2009 15:05 |
Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 00:06 |
Bridgestone για F800GS(μισή τιμή) | killbill | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 10-05-2009 22:06 |