![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο συμπέθερε!
Πραγματοποίησες το καλοκαιρινό σου όνειρο με επιτυχία και ευχαρίστηση! Άντε και στο επόμενο, στην μετά Δ.Ν.Τ. εποχή!
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχουμε έχουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ είχα πάει απο την προηγούμενη στον Κοσμά σε εκείνον τον υπέροχο ξενώνα (Λιθόκτιστα) που είχατε πάει πέρισυ τον Νοέμβριο, και έμεινα κατενθουσιασμένος.
Στον δρόμο συνέβη κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην ζωή μου. Εν κινήσει μου έπεσε το πορτοφόλι, και ήμουν ΤΟΣΟ κ@λόφαρδος που το είδε ο frits και το μάζεψε. Θενκς φίλε ![]() GeorgeP, νομίζω για χωμάτινες διαδρομές πρέπει να βάλεις το "Αναβαση", που αν δεν κάνω λάθος παίζει σε Garmin... Πάντως μιλάμε για ΠΟΟΟΛΛΥΥ νερό και ο εξυπνάκιας δεν έβαλα αδιαβροχα διότι λεω δεν βρέχεσαι με το PanEuropean, αλλά πρέπει να πηγαίνεις με πάνω απο 60-70, και πηγαίναμε με 40-50 στην εθνική λόγω βαριάς κίνησης και έγινα ΛΟΥΤΣΑ λεμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά...ωραία περιπέτεια, νάστε καλά και στην επόμενη..!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρά είσαι Γιώργο. Εγώ έχω χάρτη και στυλό bic για να σημειώνω τις διαδρομές...
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα το δεις και θα ζουλεψεις!!!! ![]() ![]() Ο GeorgeP δεν ξεχασε την παλια του τεχνη του enduro/motocross!! οχι τελειως δηλαδη!!! Α, και που'σαι, ενα ζευγαρι karoo ηθελα....τιποτε άλλο!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εφτανε παντα πρωτο στο τερμα και γελουσε με την κουραση μας!! Τα ισοπεδωνε ολα μιλαμε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αμ για αυτό πουλάκι μου δεν παθαίνει τίποτα το βαραντέρο ε??????? έτσι και το δικό μου θα ζούσε 100 χρόνια χαλλλλαρά! κατα τα άλλα,χαίρομαι που περάσατε καλά και μπράβο στην ωραία παρέα! εύχομαι επίσης γιώργη έτσι αισιόδοξα να μπει και ο δύσκολος χειμώνας υγείες! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αν δεν ήταν ο frits,δύσκολα πολύ δυσκολα θα το έβλεπες ξανά σε τέτοιους καιρούς ![]() μπράβο ρε χαρακτήρα! |
![]() |
|
|