![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οκ..πες οτιο τωρα παει ο κοσμος και τα δηλωνει..... και που ξερω ομως αυτο το κρατος των παραποντηδων τι θα αρχισει να ζηταει αυριο...???? συμφωνω οτι ειναι ευκαιρια για νομιμοποιηση...αλλα για 40 χρονια???ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ?????οταν μονιμοποιεις κατι,,,,ειναι υποτιθετε ΜΟΝΙΜΗ ρυθμιση----οχι με ημερομηνια ληξης....... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με ενα 100ρικακι ευροπουλα λυνονται ολα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πρακτικο Μυαλό!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε ευχαριστώ φίλε frits ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να διορθωθούν κάποια λάθη μας, επίσης πιστεύω ότι το 40χρόνια δεν είναι ανασταλτικό
αλλά οι υποχρεώσεις που θα προκύψουν πχ εγώ από 120μ2 θα βρεθώ με 180μ2 σπίτι οπότε με άλλο μάτι θα με αντιμετωπίζει η εφορία ![]() Αλλά αφού ήθελα μεγαλεία είναι νομίζω μιά καλη ευκαιρία να τακτοποιήσω την μαμακία μου, γιατί δεν αισθάνομαι να μου φταίει κάποιος άλλος εκτός από εμένα που παρανόμησα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενώ κατά τ'άλλα στην Ελλάδα επικρατεί πάντα η λογική,
έχουμε αξιόπιστο κράτος, ξέρεις ότι αυτό που σου λένε σήμερα, μάλλον δε θα ισχύει αύριο..... κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω, αλλά μάλλον πρέπει να δηλωθεί, διότι σε περίπτωση μεταβίβασης μάλλον θα τον πιούμε όλοι εμείς ο "παράνομοι". ![]() και προσωπικά είμαι σίγουρος ότι σε λίγα χρόνια, ίσως και πιό σύντομα απ' ότι ελπίζουμε, θα πληρώνουμε ετήσιο τέλος διατήρησης, δίκην προστίμου παχυλού, συν τις αυξήσεις των δημοτικών τελών. δεν είδατε; το ΙΚΑ Λαυρίου ζήτησε να πληρωθούν ασφαλιστικές εισφορές για ακίνητα που δλώθηκαν με τη ρύθμιση του άλλου μέγιστου, του Σουφλιά, και το πήραν άρον άρον πίσω! Ας πέσουμε όλοι στην παγίδα, δεν τη γλυτώνουμε, και μετά θα μας ..... όλους μαζί! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παναγιώτη είχα βάλει ερωτηματικό αλλά η πλατφόρμα το κάνει φατσούλα και μάλιστα χαμογελαστή. ![]() ![]() Πέρα από την πλάκα νομίζω ότι η συγκεκριμένη δουλειά αν και εφόσον απαιτεί από τον μηχανικό να καταγράφει όλες τις παρανομίες θα είναι ή πολύ δύσκολη, ή ευκαρία για κονόμα κάτω από το τραπέζι. Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να την κάνω...... |
![]() |
|
|