![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το 'χει πάρει χαμπάρι ακόμα.... για κάτσε να το ανεβάσω στην κορυφή...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναποοοοοοοοο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους
Ναι το κοιτούσα για δεύτερο. Δεν νομίζω ότι κάνει???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για δεύτερο το κοιτούσες.... αλλά μόλις δεις το πραγματικό value που θα σου δώσει.... θα το πετάξεις στο Σούνιο αυτό που έχεις τώρα...
Κοίτα πόσο αρχοντιά σου προσδίδει... κοίτα τη χαρά σχηματισμένη στο πρόσωπό σου..... η εικόνα μιλάει από μόνη της.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και απογοήτευση ΠΑΡΑΚΑΛΩ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΝΑΙ!!! Γιατί αναρωτιέται....
"Λες να είναι τόσο καλό όσο λένε αυτοί οι μπαγάσηδες...?? Μήπως να χτύπαγα κι εγώ ένα...από δαύτα..? Και τι θα πει ο φίλος μου ο Λευτεράκης...?? Άσε που θα μου τη λένε για τα επόμενα 3.570 χρόνια... Μπααααα.... άσε θα κρατήσω τον Ιάπωνα.... κι ας μη μου κάνει τα χατήρια...." ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω άλλο σήμερα.
Σου εύχομαι καλό μεσημέρι. Θα κτυπήσω τα χθεσινοβραδινά σουβλάκια. Πάντως σαν να με χοντραίνει η μηχανή (δεν ξέρω αν το παρατήρησες και εσύ). ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ βάζω στοίχημα οτι σκέφτεται: 'βρε αυτοί είναι ήρωες, χαρά στο κουράγιο τους' ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κι όμως κινείται! | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 40 | 15-04-2011 14:31 |
Λεφτά υπάρχουν, όμως μόνο... για τα κόμματα! | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 2 | 20-07-2010 08:32 |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και όμως ΑΛΗΘΙΝΑ! | syan | Διάφορα | 11 | 06-05-2010 01:25 |
Και σε αλλα με υγεια σερβις 20.000χλμ!!! | Kwstas_kef | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 20-12-2009 22:35 |
Ερώτηση για ηχεία ( Μη με κράξετε όμως ) | AlexisK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 34 | 20-04-2009 02:35 |