![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ζήτησε από τον Αρχηγό να το κλειδώσει το άλλο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι ποιος εχει αντιρρηση οτι ειναι μπουχεσας ασχετα με την πολιτικη ταυτοτητα του καθενα???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κύριοι
Σας Παρακαλώ όταν αναφέρεστε σε Άτομα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να είστε προσεκτικοί.… Προτάσεις που δεν είναι στα πλαίσια της δεοντολογίας όπως (ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ_ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ_ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ_ΚΛΕΦΤΕΣ_ΧΟΙΡΙΝΟ)_ θα κρίνονται και θα διαγράφονται. Είναι απαράδεκτο από Έλληνες Πολίτες να μιλούν με τόσο απαξιωτικά λόγια για τους Εθνοπατέρες. Η Χώρα περνά μια δύσκολη κατάσταση και οι Πολιτικοί μας προσπαθούν με όλες τους της δυνάμεις να ανταποκριθούν σε αυτή την Αποστολή. Σας ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά τα λές Ναπο...αλλα εταιροχρονισμενα,,,,στην Ελλαδα εχουμε ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να δουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα πάνω απο όλα......... <<ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ειμαι εγώ ![]() ![]() ![]() υγ,,, και η ΧΩΡΑ περνα μια δυσκολη κατασταση που μας οδηγησαν οι τρομπες οι πολιτικαντες τοοοοοοσα χρονια,,,,,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 22-09-2010 at 16:39. |
|
|||
|
|||
![]()
για ρίξτε μια ματιά εδώ
TA NEA On-line - ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ: Η χρυσή λίστα με μετρητά και ακίνητα Πρωταθλητές στην κατοχή ακίνητης περιουσίας εμφανίζονται ορισμένοι βουλευτές, όπως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του έχουν 58 ακίνητα, οικόπεδα και αγροτεμάχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε τον μπουχε....εεε... συγνώμη αντιπρόεδρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εσύ όπως και εγώ πιστέψαμε και οραματιστήκαμε ένα καλύτερο μέλλον ,να έχουμε τη δυνατότητα να ζούμε στη χώρα που Γέννησε τη Δημοκρατία. Να έχουμε Ισονομία και ελευθερία. Και ήρθαν κάτι Ανθρωπάρια τύπου costakis να σου στερήσουν αυτό το όραμα. Παρακολούθησες στη Δ.Ε.Θ το χειροκρότημα .Ήταν η επιβράβευση για τη σωστή Κυβερνητική Πολιτική τα προηγούμενα χρόνια. Πιστέψαμε στην αλλαγή και φέραμε στην Κυβέρνηση ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ. Και το δούλεμα πάει σύννεφο. Ας μη το τραβήξουμε άλλο διότι δεν καταλήγουμε κάπου. Καλό απόγευμα να έχεις…. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξέρει τι λέει.... Είναι πανέξυπνος... Προσπαθεί να σας πείσει ότι φταιτε κι εσείς για εδώ που φτάσαμε και να περνούν τα μέτρα τους ΑΝΩΔΥΝΑ και χωρίς αντιδράσεις.... Να καθόσαστε στους καναπέδες σας και να βρίζετε μια τους φορτηγατζίδες, αύριο τους ταξιτζίδες και μεθαύριο τους φαρμακοποιούς... Είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ο μπούρδας να είστε σίγουροι... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντί να πάρεις το ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ και να τους πάρεις φαλάγγι το παίζεις πολιτισμένος???? Έλα μο@&€νι στον τόπο σου.... Ρε σεις τάχετε παιξει????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλυτερο μελλον εχουν οι υμετεροι,οχι εσυ και εγω. Αυτοι που τελικα κατασκευασαν τα εργα της Ολυμπιαδας με κοστος Χ4 φορες πανω του προυπολογισμου τους. Αυτοι που ζητανε μιζα απο την Siemens την General Dynamics την Thyssen,τα κερατα τους... Αυτος ο τοπος ναι,γεννησε την δημοκρατια αλλα αυτα τα κτηνη ασελγουν πανω της. Ισονομια θες?Χα-χα.Με ποιον με μενα? Γιατι φιλε κατι φραγκατοι περνανε με κοκκινο φαναρι και συνοδεια Ζεταδες!!! Οι νομοι ειναι για εμας τους ταπεινους. Για τον βουλευτη σου δεν υπαρχουν ουτε διόδια... ![]() Αν εσενα σου φταιει ο Κωστακης,εμενα μου φταινε ολοι απο το 80 και εδω. Κατω οι κλε-φτεεεεεες............... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού 'σαι, ρε Τζιμπρίλ; | gsmaniac | Αθλητισμός | 9 | 29-08-2010 10:54 |
Τι 'ν' τουτ' ρε κοπέλια απ' την Κρήτη; | gemara | Ελλάδα | 12 | 13-04-2010 16:00 |
Για την Ελλάδα ρε γα-moto | eolos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 08-10-2009 19:51 |
ρε ποιος Rossi???? | Alext | Χιούμορ | 4 | 19-06-2009 09:01 |
Γεια σας ρε παιδιά........ | pepax66 | Καλώς ήλθατε | 23 | 20-02-2009 17:27 |