![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα ρε Νικολα,απο που ακριβως εισαι?
Νομιζω δυτικα αν καταλαβαινω σωστα απο τις φωτο. Εγω απο Βαθυ-Βλαμαρη. Μη χαθουμε,να βρεθουμε για κανενα καφεδακι να τα πουμε. Last edited by manosamos; 22-09-2010 at 21:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Σάμο είχα φοιτητή τον κολλητό μου και κατά κάποιο τρόπο νιώθω σας να ήμουν κι εγώ. Έχω πάει !10! φορές...
Δεν θα υπερβάλλω αν πω ότι την έχω γυρίσει σχεδόν όλη. Από Βαθύ, Καρλόβασι, Κοκκάρι, Μέχρι Μαραθόκαμπο, Μανολάτες, Ψαράδες και Πυθαγόρειο. Από τους χωματόδρομους του Κερκετέα που τους γύριζα νύχτα με νοικιασμένο xt (εκεί έχω δει και την μεγαλύτερη κουκουβάγια που έχω δει ποτέ μου, ολόκληρο θεριό) μέχρι τους καταπληκτικούς της βυθούς που βουτούσα για ψαροτούφεκο. Τι να πω γι'αυτό το νησί, είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Τυχεροί όσοι είστε από κεί, να την προσέχετε γιατί την έχουν κατακάψει... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφες οι φωτό σου Νικόλα ....
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ένα πράγμα σας σώζει Η ΒΡΟΧΗ! ![]() ![]() ![]() ![]() Περασα πολύ ωραία αν και δύσκολα, γνώρισα ωραίους ανθρώπους αλλά όλα τα λεφτά είναι το νησί! Last edited by pepax66; 23-09-2010 at 11:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Ανθρωποφά, αλατσονήσι, Άγιο Μηνά, Άγιο Νικόλα (bairac antaci), Ποσειδώνια (mula braim), Παγώντα, Κάστρο, Όρμο, Σαμιοπούλα........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες φωτό Νικόλα!
Κάποια στιγμή, πρέπει να επισκεφθούμε τη Σάμο! |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίες φώτος
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και εκανα φανταρος το 93,το νησι ειναι απιστευτο!!!Εχω παει αλλες δυο φορες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχω κάτσει ένα χρόνο στο νησί αυτό και το ξέρω καλά. Καθώς είμαι και εγώ νησιώτης, γέννημα θρέμα Μυτιληνός άρα "καταλαβαίνω" από νησιά πιστεύω ότι είναι ένα από τα ομορφότερα του ανατολικού Αιγαίου (όχι σαν τη Λέσβο βάβαια "αντικειμενικά" μιλώντας πάντα ![]() Με λίγα λόγια αξίζει να το επισκεφτεί κανείς ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|