![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οπόταν χρόνια του πολλά και καλά!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Βασίλη να' σαι πάντα καλά, ευχαριστούμε, τα φιλιά μας στην Μαρία σου. Καλά αποτελέσματα να έχεις στον αγώνα για την πόλη σου. ![]() Την καλημέρα μου, Ξανθή. Last edited by frits; 25-09-2010 at 09:56. |
|
|||
|
|||
![]()
A!!! Χρόνια πολλά στο Θανασάκη!
Εύχομαι Ξανθή μου να τον χαίρεσαι όπως και την Αλεξάνδρα. Στο Σταύρο εύχομαι να ζήσει πολύ, τόσο που να αλλάξει το Frits σε ..Prits και να αντιλαλεί η Πάρνηθα καθώς θα προσπαθεί να προλάβει το Θανάση με το GS γιατί με το ποδήλατο ήδη δεν τον προλαβαίνει! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ‘Ξανθούλα’ να τον χαίρεστε και να τον δείτε όπως επιθυμείτε.
Χαιρετίσματα στον Σταύρο και καλή επιστροφή να έχει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλα κ στους δύο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος και να μεταβιβάσεις τα χαιρετίσματα στον Σταύρο και καλά να περνάει στα ξένα ...!!!
|
|
|||
|
|||
![]() χρονια πολλα στο μεγαλυτερο ποδηλατικο ταλεντο,που εχω γνωρισει....
![]() σταυρο και ξανθη....να τον δειτε οπως πρεπει,με υγεια και χαρα και για τα 2 παιδακια σας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά. Να τα εκατοστίσει ο μικρός σας, του εύχομαι να δει όλα τα όνειρα του να πραγματοποιούνται.
|
|
|||
|
|||
![]() Σταύρο και Ξανθή να τον χαίρεστε τον Θανασάκο και να τον καμαρώσετε όπως όπως θα θέλατε...Πολύχρονος!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια της Πολλά Πολλά Πολλά | Gazi | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 16-05-2010 20:45 |
Χρόνια Πολλά (manthos-k)! | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 15-08-2009 11:46 |
Χρόνια Πολλά Κυριάκο (EOD K-9)!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 07-07-2009 23:27 |
Χρόνια Πολλά Σπύρο (S.T) ! | Black_Shadow | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 24-06-2009 00:39 |
Χρόνια Πολλά Σπύρο! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 14-12-2008 11:59 |