![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην μπαγκαζιέρα μην αφήσεις κράνος. Τα βουτάνε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περισσό είναι το πατρικό μου Κώστα. Σίγουρα θα καλέσω το μύθο του forum να τα πούμε, μάλλον Δευτέρα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε τα συνηθισμένα μέτρα ασφαλείας για συνηθισμένους κλέφτες, οι ΑΛΛΟΙ θα στην πάρουν αμα τη βάλουν στο μάτι έτσι κιαλλιώς...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=giotis;217605]Συμφορουμίτη μην βγάλεις εισιτήρια επιστροφής για το καράβι μπορεί να πάνε χαμένα, πριν ξεκινήσεις πάρε ένα σλιπ μπαγκ να κοιμάσε δίπλα της , καλού κακού κάνε και ασφάλεια κλοπής!
φιλε πανο του ανεβασες το ηθικο. |
|
|||
|
|||
![]()
6 χρόνια τώρα αφήνω τα κράνη μου στη μπαγκαζιέρα, δεν έγινε ποτέ τίποτε.
μην το παλαβώνετε το παληκάρι! ![]() φίλε βάλε το συναγερμό κι ίσως το πέταλο στα καλάμια και φτάνει, λες να πρωτημίσουν οι κλέφτες τις κρητικές πινακίδες;! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πριν 5μηνες εχασε ο αδερφος μου απο καλογρεζα ενα ζ 750 του 9 .Και τωρα πριν κανα δυο μηνες παλι κατι ακουσε. Δεν σε τρομαζο αλλα να εισαι και λιγο πιο επιφυλακτικος για εκεινα τα μερη ..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι και εγώ επαρχιώτης, σε τόπο που δεν ξέρω θα προτιμούσα παρκιν...
|
|
|||
|
|||
![]() Τι ωρα θα ξεκινας το πρωι?????? Και τι ωρα θα γυρνας?????
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι 20 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 24-04-2010 09:44 |
Οι απορίες του Τοτού | Alext | Ανέκδοτα | 3 | 24-11-2009 20:59 |
Crash Test για πρώτη φορά στην Ελλάδα! !!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 11 | 17-09-2009 01:04 |
Η ζωή ενός αναβάτη Moto GP | Alext | Αγώνες | 9 | 19-06-2009 09:08 |
Πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στο Facebook | wolferin | Ελλάδα | 6 | 17-06-2009 04:36 |