![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν χρειάζεται να λοιδορούμε τον Γέροντα επειδή υπάρχουν ανεγκέφαλοι.
Και εννοώ τους καλόγηρους…… ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αν ΄την πρόβλεψη την έκαναν καλόγεροι τότε το αστείο μου πάει σε αυτούς αν την έκανε ο γέροντας παισιος τότε πάει σε αυτόν..
|
|
|
|||
|
|||
|
για να δούμε...
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εντάξει φίλε δεν χρειάζεται σχόλιο για το Γέροντα. Οι νεκροί στην Πατρίδα μας τυγχάνουν σεβασμό. Δεν είταν Πολιτικός.... Να είστε καλά καλημέρα σας....................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ δεν ασχολούμαι με τα θρησκευτικά και δεν γνώριζα οτι ο γέροντας είναι νεκρός 20 χρόνια .Φυσικά και σεβασμός στους νεκρούς.Μα ποιός λέει αυτές τις βλακείες περι πολέμου? Last edited by diomiles; 30-09-2010 at 11:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν παν ν' αφήσουν τις προβλέψεις, τα τρισάγια και τα πετραχείλια να κάνουν καμμιά δουλειά λέω γω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο Κοσμάς ο Αιτωλός καταράστηκε τους Ρασοφόρους (αυτοί είναι η μεγαλύτερη καταστροφή της Ελλάδας) Τα λόγια του. Για θημίσου πριν λίγα χρόνια σε ένα μοναστήρι που είχε ταφεί σε κενό αέρος κάποιος μοναχός. Και δεν ακούστηκαν τα λόγια κανενός μυαλωμένου ρασοφόρου αλά το εκμεταλεύτηκαν για να κάνουν εισπράξεις στα ταμεία τους. Τέλος πάντων ο Γέροντας έζησε και πέθανε απλοικά. Δέν χρειάζεται κανένας μας να τον αναφέρει. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ότι και ο ίδιος δεν θα το επιθυμούσε. Ξανά την καλημέρα μου Και να έχουμε την ευχή του Γέροντα. Τουλάχιστον εμείς την χρειαζόμαστε καθημερινά............. |
|
|
|||
|
|||
|
Σκέψου να γίνει καμιά στραβή σε τρεις μήνες .Αντε να μαζέψεις , παπάδες , δεσποτάδες , ψαλτάδες , καλόγερους , κλπ , από τα κανάλια .
Θα μας φάνε λάχανο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() τον γιωργο Αυτια σκεφτομαι εγω... θα ζωγραφισει
|
|
|
|||
|
|||
|
θα τρίζουν τα κόκαλα του γέροντα
ο κάθε ένας απροσάρμοστος σπιλώνει το όνομά του και του αποδίδει ότι μπορεί να φανταστεί. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κάρυστος - Σε ύφεση το ένα μέτωπο | gsmaniac | Επικαιρότητα | 6 | 23-08-2010 18:02 |
| Σε ένα ιατρικό συνέδριο… | kostasvar | Ανέκδοτα | 9 | 26-10-2009 13:08 |
| Σε θυμόμαστε Σταύρο Παράβα! | Arkas | Πολιτισμός | 14 | 09-10-2009 23:11 |
| Διαφορα Σε άψογη κατάσταση | Karibu | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 17-09-2009 08:27 |