![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
τα πάντα είναι μέσα στη ζωή...έμεις πρεπει να τα διορθώσουμε γιατί δεν είναι όλα θελημα Θεου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν στις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου,
το κυρίαρχο θέμα είναι αν πάρκαρες 12 ή 15 πόντους απ΄το πεζοδρόμιο, τί οδηγούς περιμένουμε να δούμε στους δρόμους .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Στα χρόνια που οδηγώ, το αυτοκίνητο κυρίως είχα μερικά ατυχήματα, ευτυχώς όλα μόνο λαμαρίνες και στη μηχανή ένα σπασμένπο λεβιέ φρένου με το honda.
Ολοι κάνουμε κάποια στιγμή τη χαζομάρα κυρίως από απροσεξία ή υποτίμηση της κατάστασης. Ο λόγος που γράφω εδώ είναι διότι θέλω να κάνω μία παρατήρηση... Αν κι η Αθήνα είναι γενικώς κυκλοφοριακή ζούγκλα, τα ατυχήματα είναι σχετικά λίγα σε σχέση με τις ώρες που έχουμε στο τιμόνι μηχανής ή αυτοκινήτου. Κατά τη γνώμη μου αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι γνωρίζουμε το γεγονός της "ζούγκλας" και προσέχουμε περισσότερο. Εκτός είναι οι θερμοκέφαλοι κι αντικοινωνικοί. Στην επαρχία όμως....τα περισσότερα εικονοστάσια τα έχω δει στη Χαλκιδική. Στην Κρήτη, οι καθρέφτες στα ιχ μάλλον μπαίνουν σαν αξεσουάρ για να δείχνει το αυτοκίνητο πλήρες, αλλιώς.....όποιος τους χρησιμοποιεί είναι η εξαίρεση. Στην Αθήνα όλοι περιμένουμε ένα ιχ να κάνει τη μ@λ@κία, μία μηχανή να πεταχτεί μπροστά ή δίπλα μας από το πουθενά κι είμαστε υποψιασμένοι κι έτοιμοι, όσο γίνεται.... Στην επαρχία γενικώς υπάρχει η νοοτροπία του πιό χαλαρού, να με προσέξει ο άλλος κλπ. Και φυσικά όσοι κι όσο είμαστε πάνω στη μηχανή πάντα κινδυνεύουμε, εγώ προσωπικά ακόμη και στον αυτοκινητόδρομο όταν υπάρχει αριστερή σχετικά κλειστή στροφή δεν πάω στην αριστερή λωρίδα, ποτέ δεν ξέρεις..... Πέτυχα πριν πολλά χρόνια στη Γιουγκοσλαβία τύπο που κινούνταν λάθος δίπλα στη διαχωριστική μπάρα και δεν το ξέχασα ποτέ! |
|
|||
|
|||
![]()
Γενικά δεν αποδέχομαι τον θάνατο κι όχι μόνο από τροχαίο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειλικρινά πιστέυω πως αυτή η εκπομπή των Προταγωνιστών του Θεοδωράκη θα πρέπει να είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ στη Διδαχή κυκλοφοριακής αγωγής (δυστυχώς ανύπαρκτη στο Ελλαδιστάν) σε ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ !!!
Οι καθηγητές στα σχολεία που σέβονται τον εαυτό τους θα πρέπει να οργανώσουν μία προβολή στο σχολείο και την τάξη τους τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Αυτό γιατί τα παιδιά ξεχνάνε γρήγορα... Οι συνδικαλιστάδες που μόνο τον εαυτούλη τους σκέφτονται ας αποφασίσουν να κάνουν μία προβολή αυτής της εκπομπής στο χώρο εργασίας τους ... Μπας και δούμε γιατρειά σε αυτόν τον τόπο... |
|
|||
|
|||
![]()
πές τα ρε Νίκο ...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Πάνο !:sm4:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τεράστια προσοχή γύρω - γύρω. Στατιστική δική μου παρατήρηση για κακούς οδηγούς σε σχέση με τί οδηγούν. Κορεάτικα και Audi / BMW. Οι πρώτοι λόγω άγνοιας - οι δεύτεροι λόγω του ότι 'έχω κάτι που γίνεται στην ίδια χώρα με τα Porsche'. Θα έβαζα γελάκι δίπλα, αλλά αυτοί μας σκοτώνουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Η οδηγική συνείδηση είναι μία πολλή μεγάλη κουβέντα! Κυκλοφορώ κάθε μέρα με τη μηχανή... απλά πολλοί οδηγοί χαζεύουν στο δρόμο!Καθρέφτες, φλας και τέτοια μάλλον πιστεύουν ότι είναι διακοσμητικά στοιχεία!
Κάθε μέρα όλο και κάποιοι θα κάνουν του κεφαλιού τους στο δρόμο!Έχω την υπομονή πολλές φορές και τους λέω το λάθος που κάνουν, μερικοί το καταλαβαίνουν μερικοί που είναι πολύ εγωιστές όχι και πως και δεν με βρίζου κιόλας. Δεν ξέρω ... το κάνω με τη σκέψη ότι έτσι μπορεί και κάποιοι να διορθωθούν! Να πάψουν να σκέφτονται ότι ο δρόμος είναι δικός τους και τέτοια... . Στην παραβίαση "STOP" και ειδικά κόκκινου σηματοδότη γίνομαι αγρίμι!! Θεωρώ ότι η παραβίαση των ανωτέρω είναι σαν να έχει ένας ένα όπλο και να πυροβολεί σε πάσα κατεύθυνση και ... από τύχη μπορεί να μην πετύχει κάποιον! Για να μην σας κουράζω άλλο ... έγραψα λίγες σκέψεις μου! Εύχομαι να έχουμε ασφαλή και όρθια χιλιόμετρα που μας αρέσουν πολύ! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θάνατος αθλητή στο Βανκούβερ | frits | Διάφορα | 9 | 14-02-2010 01:47 |
Σοβαρό τροχαίο στην Καβάλας.... | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 16 | 04-01-2010 00:56 |
Πεζός καταδικάστηκε για τροχαίο ....... | riko46 | Επικαιρότητα | 23 | 11-11-2009 00:03 |
θανατηφόρο τροχαίο... | droggitiszak | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 02-04-2009 00:09 |
Εαν εμπλακούμε σε τροχαίο ατύχημα | Cpt | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 26-12-2008 11:39 |