![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() μαμα στα...35000km και στις 40000km παω για αλλαγη...με ανεση!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Αν κινησαι περισσοτερο στο εθνικο δικτυο και στην περιφερειακη της Σαλονικης οχι 30000 αλλα 50000 θα σου βγάλουν!!! Εμεις δεν μιλαμε γιαυτες τις συνθηκες αλλα για συνθηκες πολης ¨η 60-70%+ χρηση πόλης!!!!!!! Στο ΤΟΥΟΤΑ corolla του 2004 αγαπητε συναδελφε, με χρηση 90% πολη, ηθελα γνησια ΤΟΥΟΤΑ τακακια εμπρος καθε 15000κμ (κοστος 60ε), και στα 30000κμ γνησιες δισκοπλακες (150ε) συν τακακια εμπρος και πισω αυτην την φορα!! Μεχρι τα 60000κμ ειχα αλλαξει 4 σετ τακακιων (240ε) εμπρος και 2 πισω (80ε) και δυο σετ δισκοπλακων (300ε) συνολο 620ε μεσα σε 2,5 χρονια (23000κμ τον χρονο)!!! Στην αντιπροσωπεια οπου το πηγαινα για σερβις ο αρχιμηχανικος μου ελεγε οτι ''οι θερμοκρασιες το κανουν αυτο και οτι και να βαλεις το ιδιο αποτέλεσμα θα εχεις''!! Εγω ομως ειπα οχι δεν παει άλλο!!! Ψαχτηκα φιλε μου πολυ, ενα χρόνο και για την ακριβεια διαβαζοντας και συγκρινοντας τεχνικα χαρακτηριστικα, μεθοδους και υλικα κατασκευης, ενδικνυομενη χρηση του καθε υλικου κ.λ.π., και κατέληξα σε φιρμα μοτοσυκλετιστικη εξ Αγγλιας οπου αγορασα μεσω Ιντερνετ 4 σετ τακακια (μπρος -πισω) και 2 σετ δισκοπλακες (εμπρος -πισω) με κοστος 300ε ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Αποτέλεσμα πρωτο, εχω 135000κμ σημερα, οι δισκοπλακες ειναι ΑΡΙΣΤΕΣ με 0,3mm πατουρα στο χειλος των εμπρος (0,1 πισω) κι εχω αλλαξει απο τοτε (60000κμ) μονον ενα ζευγαρι τακακια, τα εμπρος, στις 120000κμ!! Για τα πισω.......εχει ο Θεός!!!!!! Αποτελεσμα δευτερο, το φρενο που εχει το Corolla ουτε να το ονειρευτει πριν με τα μαμα τακακια και δισκοπλακες!!! Το ιδιο, οσον αφορα τα τακακια μονον, συνεβαινε και στην μοτοσυκλετα!! καθε 8000κμ ηθελα τακακια πισω, τα άλλαξα με τις ιδιας εταιρειας και κατω απο τα 15000κμ δεν τα αλλαζω ποτε!!! Και η μηχανη χρησιμοποιειται στην πολη κατα 60-70%!!! Ε πειδη λοιπόν οι ''αρχιμηχανικοι'' λενε οτι τους καπνισει καλα θα ειναι να ψαχνομαστε απο μονοι μας για να ξερουμε πρωτοι εμεις και μετα οι αρχιμηχανικοι!! Last edited by GeorgeP; 05-10-2010 at 15:29. |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω την μπεμπα μου την εχω ολο περιφερειακη και εθνικη τα φρενα ειναι σαν καινουργια.Αντιθετως την υπηρεσιακη της αλλαζω καθε 5000 με 7000 Κμ...Τελικα ειναι τι χρηση κανει κανεις!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ για το spam.....γνησια τακακια(bmw branded) για εμπρος,,,που μπορουμε να βρουμε????
και γιωργη!!! Κάτι είπες για τακακια,καλυτερα και φτηνότερα απο της μαμας---- QUIZ: Exω το R1200GS ADVENTURE TOY 2008--Σε λίγο θλέω τακάκια....ρώτησα στην Mns με την εκπτωση που εχουμε σαν forum και μου ειπε ο θανασης 135--και τα 2....θεωρεις σκόπιμο να μην βαλω της μαμας?απλα θελω καποιος να μου πει ΣΙΓΟΥΡΑ γιαυτο και σου απευθηνω τον λογο... ![]() ![]() ![]() ![]() αν εχεις να μου προτινεις τί τακάκια να βαλω εμπρος...το συζηταμε!!! (σορρυ για το σπαμ) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην μοτοσυκλετα ειχα βαρεθει τα 160ε που ηθελε ο αντιπροσωπος για τα γνησια και ειπα να παω στα ιδια με το αυτοκινητο!!! Τωρα και 8 χρονια χρησιμοποιω την ιδια μαρκα με τα ιδια εξαισια αποτελεσματα!!! Ουτε σφυριζουν, ουτε τρωγονται το ιδιο γρηγορα και φρεναρουν ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ απο τα μαμα ειδικα στο βρεγμενο!! Κανουν μονον εναν θορυβο μεχρι να στρωσουν και μετα απο εκει και υστερα η απολυτη σιγή!! Ακομη, το ABS ενεργοποιειται ενα κλικ αργοτερα απο οτι με τα μαμα!!! Για την μοτοσυκλετα μου τελευταια φορα πληρωσα 90ε για τρια σετ τακακια!!!! Μεγαλη η διαφορα αν και ο αντιπροσωπος κατεβασε κι αυτος τις τιμες του!!! Το αποτέλεσμα ομως ειναι καλυτερο κι ετσι παρεμεινα στα EBC!!! Last edited by GeorgeP; 06-10-2010 at 14:43. |
|
|||
|
|||
![]()
EBC ΛΟΙΠΟΝ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
R 1200 GS/GSA : Brake Pad Test - Brakes - GS-Riders International
Ενα τεστ για τακάκια στις μηχανές μας. Προσέξτε διαφορά στην βαθμολογία των BMW/Brembo και Original/Brembo..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το παραπάνω συγκριτικό καταλαβαίνω και αποφασίζω, δεν υπάρχουν και για τις άλλες μάρκες?
|
|
|||
|
|||
![]() καντε τα δικα σας τεστ και μην εμπιστευεστε τα περιοδικα και τους δημοσιογραφους...
![]() ![]() ![]() καλυτερο τεστ απο τα δικα σας χερια δεν θα βρειτε.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τακακια 1150 GS | vpentza | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 18-09-2009 10:45 |