![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Νίκο, άλλαξε μηχανή. Πάρε RT που δεν έχει σένσορες, πας βενζινάδικο, βουσκώνεις και είσαι έτοιμος....απλά πράγματα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
O λαστιχάς μου πρίν απο περίπου εναν χρόνο μου έσπασε
![]() τον sensor και στην συνέχεια μου τον αντικατεστησε![]() ![]() με καινούργιο και όντως πλήρωσε γύρω στα 110-120 €...σε περίπτωση που στον βάλει κάποιος λαστιχάς θα πρέπει στην συνέχεια να πας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο για να τον συντονήσει με τον εγκέφαλο..
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντώνη σωστά έχεις δίκαιο.
απλά εγώ μπερδεύτηκα. |
|
|
|||
|
|||
|
Εμενα μου έκοψε την βαλβίδα την ώρα που έβαζα αέρα σε κάποιο βενζινάδικο, δέν το κάλυψαν αφού "εφτεγα εγω" που "δεν ξερω να βαζω αερα". Εσένα ξέρεις τι ακριβώς έπαθε?
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι, μετα την αλλαγη λαστιχων μου αναψε λαμπακι πιεσης πηγα γερακα και μου ειπαν οτι θελη αλλαγη ο πισω sensoras
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Hall sensor(αισθητήρας γωνίας του στροφάλου) | fotisI | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 31-03-2011 19:06 |
| hall sensor 1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 12 | 25-12-2010 16:55 |
| ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ | gandreas | Διάφορα | 16 | 15-12-2010 01:06 |
| Ζητείται hall sensor για 1100 gs | πάρης | Ζήτηση | 3 | 17-05-2010 20:06 |
| ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛAΣΤΙΚΩΝ | KAS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 21-08-2009 11:22 |