![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτό που έβαλα, και φαντάζομαι έχουν βάλει οι περισσότεροι, δεν έχει τόσο μεγάλη ελαστικότητα, όπως το ''μαμα''. Βεβαια μην αγχωνόμαστε κιόλας (πολύ), δεν αγοράζουμε και οικόπεδο ! |
|
|
|||
|
|||
|
Παραθέτω εικόνες από την σέλα.
Την ήθελα διακριτική και στα πρότυπα περίπου της BMW. την έκανα με δύο υφάσματα αλλά μονόχρωμη (ίσως κάποιος θέλει να παίξει με χρώμα. Το πάνω ύφασμα είναι καλό δεν γλιστράει αλλά λερώνει εύκολα γιατί έχει κυψέλες. ![]() Επίσης ραφή πάνω στην σέλα θα γίνει οπωσδήποτε για να έρθει σωστά η καμπύλη. Από το κατάστημα μου πρότειναν να γίνει μία ραφή οριζόντια αλλά εγώ προτίμησα να γίνουν δύο κάθετες που να ακολουθούν τις γραμμές του ντεπόζιτου. ![]() Γέμισα λίγο το μπροστινό μέρος της πίσω σέλας , διακριτικά πάντα... ![]() και έβαλα και εδώ τα δύο υφάσματα κατά τα πρότυπα της σέλας του οδηγού. Καλές δημιουργίες εύχομαι !!!! Last edited by peterv; 20-11-2010 at 12:17. |
|
|
|||
|
|||
|
ωραία δουλειά, tnx...είμαι στο ψάξιμο εδώ πάνω!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ανακατασκευή σέλας σε F800gs - αξίζει??? | lk13 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 03-04-2011 06:52 |
| Πώληση χαμηλής σέλας για F650GS / F800GS | antoine | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 14-04-2010 14:50 |
| Αγορά σέλας για ανετα πολύωρα ταξίδια! | evanslam | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 17-02-2010 16:32 |
| Επισκευή σέλας (νέα ταπετσαρία) | bvlahos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 20-12-2009 17:20 |
| Ζητώ αλλαγή σέλας F 650 gs.... με dakar | Stefi Orf | Ζήτηση | 34 | 30-11-2009 01:44 |