![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πια 10 εμένα μόνο όταν είμαι δίπλα στη μηχανή πιάνει...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
A! Ξεχασα το καλυτερο!
Στα ιδια πλαισια της κοινωνικης ευαισθησιας της BMW, και καθοτι δε θα πρεπει να ενοχλουμε τον πλησιον μας επι ματαιω, θα πρεπει να γινεται 9 ριχτερ σεισμος για να δεησει να χτυπησει ο συναγερμος! Αποτελεσμα , τα πιτσιρικια της γειτονιας κανουν παρτυ πανω στη μηχανη μου χωρις ο συναγερμος να παιρνει χαμπαρι! ![]() Γμτ την ατυχια μου και τις κοινωνικες μου ευαισθησιες ! ![]() ![]() Last edited by vrider; 13-10-2010 at 18:18. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όντως, και ο δικός μου είναι το "επικαθήμενου" τύπου... δηλαδή πρέπει το κοντρόλ να είναι (σχεδόν) πάνω στην σέλα για να πιάσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλύτερο πλέον είναι ο συναγερμός να πιάνει σχεδόν εξ έπαφής για λόγους μη υποκλοπής. Στα 4-5 μέτρα η δικιά μου.
Επίσης ο συναγερμός που τοποθετεί η BMW στην GS τουλάχιστον απ' ότι ξέρω, έχει αισθητήρα κλίσης μόνο. Δεν έχει αντικραδασμικό αισθητήρα για να ενεργοποιείται με το παραμικρό χτυπηματάκι ή με τις εξατμίσεις από τα φορτηγά. |
|
|||
|
|||
![]()
Λ'ογω περιορισμένου χρόνου θα σου πω το εξής.
Οι συναγερμοί δεν είναι σωστό να ενεργ/απεν/νται πέρα απο τα 2 μέτρα.. Αυτά τα μέτρα που αναφέρεις είναι υπερβολικά. Κατα την ταπεινή μου άποψη ο συναγερμός δέν είναι ποιοτικός..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πιάνει στο 1 μέτρο και μου φαίνετε μια χαρά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και σε μένα παιδά η εμβέλεια είναι λιγότερο από 5 μέτρα.
Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Ισχύει ότι υπάρχει χρονικό όριο ενεργοποίησης από τη στιγμή που θα κλείσεις το κεντρικό διακόπτη; (1200GSA 2010) |
![]() |
|
|