![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
όντος αυτό είναι .,. αλλα πολύ γρίφος μου φαίνεται., την έλυσα και την έδεσα 2 φορές και αποτέλεσμα 0 .,,. δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα βελάκια .,.,., ![]() ![]() ![]() θα ξαναπροσπαθήσω αύριο.,., ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
που πρέπει να βλέπουν τα σημάδια ![]() ![]() ![]() ![]() και απο ότι κατάλαβα .,.το βιδώνεις στην τέρμα ανοιχτή θέση.,.,or what ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά να κάνω εδώ το παράπονο μου,λίγο ποιό μακρύ σχοινάκι δεν μπορούσαν να βάλουν οι τσίπιδες.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
στο μήκος που θέλεις και σε συρματόσκοινο λεπτό αν θέλεις???? |
|
|||
|
|||
![]()
Δίκιο έχεις, αλλά αυτοί γιατί δεν το σκέφτηκαν;
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι έγινε τα κατάφερες ???
Και εγώ την είχα Εγχειρίσει πέρυσι, είναι λίγο μπέρδεμα αλλά με λίγο προσοχή θα τα καταφέρεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=EOD-K9;231112]τι έγινε τα κατάφερες ???
Και εγώ την είχα Εγχειρίσει πέρυσι, είναι λίγο μπέρδεμα αλλά .,.,,., πολύ μπέρδεμα.,,που πρέπει να είναι τα σημάδια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
για λιπανση πλαστικων οχι με λαδι, μονο με σπρευ σιλικονης το σπρευ σιλικονης ειναι το μονο προιον που εχει βγει ειδικα για λιπανση οποιοδηποτε πλαστικου, και δεν 'μενει' οπως το λαδι πανω στην περιοχη που λιπαναμε. κανει καταπληκτικη δουλεια, το εχω δοκιμασει ακομα και σε πλαστικο αεραγωγο κρανους που ανοιγοκλεινε με δυσκολια και εγινε καινουριος το σπρευ σιλικονης δεν κανει ομως για αλλα υλικα π.χ. μεταλα, ειναι μονο για πλαστικα. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω Βαλίτσα για R1200GS άλλη από μαμά... | Captain_Andreas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 32 | 19-07-2010 00:32 |
Topcase Vario | EvVas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 08-06-2010 11:12 |
Πωλούνται βάσεις για βαλίτσες vario (R1200GS) | linex | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 07-05-2010 18:01 |
R1200gs topcase bmw καινουργιο | arisp | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 26 | 27-11-2009 16:20 |
Topcase, βασεις για πλαινες βαλιτσες και χουφτες για F800GS | ves | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 10 | 28-09-2009 00:38 |