![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Χαιρετω παντα και ολους. Εχθες συγκεκριμενα χαιρετουσα απο scooter μεχρι οτιδηποτε αλλο διτροχο (και οχι μονο. Εχω συνηθισει λογο επαγγελματος). Εχω ενα μικρο παραπονο απο καποιους λιγους streetαδες που με κοιτανε και περιεργα μαλιστα, αλλα γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις αντιδρασεις των πολλων.
|
|
|
|||
|
|||
|
αμέ, αμέ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαιρετώ όλους τους μοτοσικλετιστές...
ΕΚΤΟΣ όσους οδηγούν bmw γιατί .... ε έτσι, δεν τους πάω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω μονο εσενα δεν χαιρετω γιατι βρωμαν τα ποδια σου!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τόσο γρήγορος είμαι!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαιρετούσα πάντα. Μετά από πολλά χιλιόμετρα στους δρόμους όμως, τη σήμερον ημέρα θα χαιρετήσω σίγουρα τους "μεγάλους" on-offάδες. Για τους υπόλοιπους δεν ξέρω... νομίζω ότι μια σύγχρονη μπέμπα τους ξυπνάει τα complex τους...!! Με αγνοούν.
|
|
|
|||
|
|||
|
Χαιρετατε παιδια ειναι μεταδοτικο
. Καμια φορα μπορει να ειναι εκνευριστικο να σε κλανουν αλλα η ντροπη ειναι δικια τους Απο την δικη μου εμπειρια ειναι ελαχιστες οι φορες που δεν μου εχουν ανταποδωσει χαιρετισμο. Δεν θα ξεχασω μια φορα στο Μπραλο οταν γυρνουσα Θεσσαλονικη με εναν φιλο στρητά, που μας χαιρετισε ενα "αλανι" πλαγιασμενος σε μια στροφη ενα με την ασφαλτο. Το συζητουσαμε για πολυ ωρα στην επομενη σταση. Ηταν ισως η μοναδικη φορα που δεν ανταπεδωσα χαιρετισμο, οχι γιατι δεν ηθελα αλλα δεν προλαβα σαστησα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα. Είναι λίγο απογοητευτικό βέβαια να μην στο ανταποδίδουν. Και είναι πολλοί αυτοί που δεν ανταποδίδουν στην διαδρομή της Επιδαύρου. Οι… γρήγοροι με τα… 600άρια
|
|
|
|||
|
|||
|
Mαζί σου. Χαιρέταγα τους πάντες, αλλά ακετές πόρτες από δικυκλιστές της σαγιονάρας (όπως ειπώθηκε κάπου) με κάναν πιο επιλεκτικό. Περί βοήθειας δε μου 'τυχε κάποια περίπτωση. Εξαρτάται το μέρος, και τη παρέα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα χαιρετώ και εγώ αν προλάβω με φώτα αλλιώς με το χέρι.
Ήταν ένα από τα ωραιότερα συναισθήματα που ένιωσα όταν πήρα την πρώτη μου μοτό και με έκανε να την αγαπήσω σαν ιδέα ακόμη πιο πολύ. Δυστυχώς και εγώ παρατηρώ ότι τείνει να μειώνετε το γεγονός. Ας μην το αφήσουμε να χαθεί. Χαιρετάτε γιατί αλλιώς .........χαιρέτα μας τον πλάτανο ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |
| Οδηγός επιβίωσης για μοτοσυκλετιστές. | Arkas | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 5 | 03-05-2009 15:58 |
| δυστύχημα στο δρόμο | kostas-patra | Κοινωνική ευαισθησία | 1 | 15-03-2009 22:35 |
| Αλλαγή ελαστικού, στον δρόμο. | kostas_366 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 10-03-2009 21:11 |