![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το γκρί συνολάκι μοιάζει με ένα ζευγάρι πιτζάμες που έχω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ακριβές πιτζάμες έχεις ...
![]() Πάντως νομίζω οτι το rallye 3 δεν έχει ακόμα αποκτήσει χαρακτηρισμό "pro" έρχεται.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το Rally3 (πυτζαμες)
![]() το φορεσα σε βροχη και κρυο πηγαινοντας στην Εδεσσα. Η γνωμη μου ειναι οτι για πολλα κρυα δεν κανει. Με την τιμη του αγοραζεις δυο κουστουμακια Revit η Dainese. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ προσωπικά τα βλέπω σαν μια σταθερή αξία, πως είναι κάποιος που αγοράζει Rolex? Κάτι τέτοιο, όλοι τα αναγνωρίζουν, όλοι ξέρουν πως είναι ακριβά, αλλά δεν είναι και κάτι που αξίζει τόσο όσο το πληρώνεις...
Απλά όλοι ξέρουν πόσο κάνει, είναι σαν δήλωση Status.... Κατά τα άλλα, είναι ένα ποιοτικό προιόν, αλλά δεν παθαίνεις και την πλάκα σου... Οχι και το καλύτερο deal κατά τη γνώμη μου. (Δεν τα έχω, απλά τα είδα από κοντά και δεν ψήθηκα...) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ψάχνω παντελόνι raiiy pro 2-3., | tattoopanther | Ζήτηση | 3 | 29-09-2010 11:34 |
bmw rallye pro 2 | fire red! | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 13-09-2010 16:21 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΛΗ RALLYE 2(μπουφάν - παντελόνι) | MIHALIS TZIMAS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 19 | 24-08-2010 12:04 |
Rallye 2 Pro | kostasvar | Ένδυση | 0 | 15-10-2009 12:00 |
Rally pro 2 παντελόνι! | teo | Ένδυση | 16 | 16-03-2009 23:38 |