![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα ακραία |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω τρέλα με τα συναρμολογούμενα αυτοκίνητα. Μοντέλα του ’50 μέχρι και του ’80. Ποιο πολύ τα αμερικάνικα musclecars & hotrods.
Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τηλ/να ελικόπτερα. Κάποια στιγμή πιστεύω θα τα καταφέρω με τα οικονομικά και θα το κάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο στα κρυφά μας ταλέντα.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιζουν στο ιντερνετ φοβερα βιντεακια με τηλεκατευθυνομενα αεροπλανα..
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα thunder tiger monster truck 4x4 με 60ari ελικοπτερικο κινητηρα, ζωο το εργαλειο ...
thunder tiger ελικοπτερο 30αρι το οποιο παλιοτερα ελιωνα σε βουνα θαλασσες και οπου βρισκομουν . 2 αεροπλανακια 60αρια , το ενα με τετραχρονο κινητηρα και το αλλο με διχρονο (υδροπλανο) ελαφρως σπασμενο στο ενα φτερο 1 45αρι επισης με τετραχρονο κινητηρα , το αγαπημενο μου cloud dancer , οπως λεγεται , ακροβατικα ολα και τελος ενα σκαφος , με 4 hp κινητηρα ελευθερες εξατμισης (συντονισμου) κτλ , αλλα με διαλυμμενη μπιελα , δεν βρηκα ανταλακτικα γιατι ηταν αμερικανικος ο κινητηρας και εμεινε οπως ηταν ... σε αγωνες εχω παρει μερος μονο μια φορα το 2000 στον βολο , οπου πηρα 3η θεση στα scale αεροπλανα , που σημαινει πως επρεπε να ειναι το αεροπλανο πανομοιοτυπο του αληθινου και να κανει οσο το δυνατον ομοια πτηση ... δεν ασχολουμαι πια λογο χρονου |
|
|||
|
|||
![]()
Με τα αεροπλάνα δεν ασχολήθηκα καθόλου λίγο με τα ελικόπτερα!!!!μου άρεσε όμως η κόντρα και ο ανταγονισμος. Όσο για τα οχήματα που έχω το 1/5 είναι harm φουλ carbon με δισκοφρανα μπρος πίσω υδραυλικά και δυο 1/16 το ένα θεσμικό και το άλλο ηλεκτρικό της X ray και απο τηλεκατευθυνσεις μια 3pk της fudaba και μια nomadio τιμονια και οι δυο και με κιλιομενο κωδικό !!!!!! Να το κανονισουμε καμία φορά Άμα είναι να πάμε Αντρεα!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τεραστιο ειναι ρε φιλε.... ![]() ![]() Α.........και το μπλουζακι το DUCATI το ειδα...........κρυφος ποθος ειναι? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μπλουζακι ειναι σουβενιρ απο το πρωτο super cross στο ΣΕΦ το 199...λιγο! Μαζι με τα γυαλια του Willy Formanek που τα πεταξε στη κερκιδα μετα το τελος του τελικου!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Με στατικό μοντελισμό δεν ασχολείται κανείς?!...
Αυτή τη στιγμή έχω ξεκινήσει το Yamato της Nichimo (1/200) με φιλοδοξίες για super-detailed (έχοντας όλα τα photo-etch parts της Gold Medal για το κιτ). Υπολογιζόμενος χρόνος ολοκλήρωσης 1,2 χρόνια?... Για να πάρετε μια ιδέα για τι πράγμα μιλάμε... Super Detailing 1/200 Nichimo Yamato **LARGE ARTICLE** Επί τη ευκαιρία, απο εχτές και μέχρι την Κυριακή λειτουργεί και η έκθεση/διαγωνισμός της IPMS Ελλάδος για όποιον ενδιαφέρεται ή έχει την περιέργεια... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να τολμησω να προβλεψω καμμια 25-30αρια κυβικα? ![]() |
![]() |
|
|