![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
κι αν δεν ήταν το κλεφτρόνι, αλλά φίλος του που του την δάνεισε?
|
|
|||
|
|||
![]()
το καλο ειναο πως την βρηκε,ελπιζω σε καλη κατασταση,τωρα για τα υπολοιπα καλυτερα να μην τα σχολιασω...............
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μας είχε τύχει παλαιότερα όταν βρήκαμε στην Ηλιούπολη την κλεμμένη μηχανή του γαμπρού μου και τον 16χρονο που τη βούτηξε. Τον πήγαμε στην Αστυνομία, η ίδια κλαμένη ιστορία, δεν έγινε τίποτε και η Αστυνομία είπε ότι σε λίγο πάλι τα ίδια θα έκανε ο πιτσιρικάς...
|
|
|||
|
|||
![]()
Παντα τυχερος να ειναι ο συνφορουμιτης!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα το χειρηστηκε!εγω θα το σακατεβα στο ξυλο παντως!!
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω θα το σαπιζα...δεν εχω τετοια ψυχραιμια
|
|
|||
|
|||
![]() Τέλος καλό όλα καλά . Ας αναλάβει η δικαιοσύνη τώρα . Το τι θα έκανα εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι μια απόφαση της στιγμής . Ίσως να έκανα ότι έκανε ο φίλος ίσως και να έφτανα στα άκρα . |
|
|||
|
|||
![]()
θα ήθελα και απάντηση από τον συνφορουμίτη vasorfa...
![]() ![]() ![]() αυτόν που ντύνεται και κυκλοφορεί το καλοκαίρι σαν το Δικαστή Ντρεντ... τί θα έκανε άραγε ?????? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθούσα να κρατηθώ ψύχραιμος και να ακολουθήσω όλες τις νόμιμες διαδικασίες...
Τον EOD τηλέφωνο... και στη μπουζού... Αν και έτσι όπως πάμε, θα καταντήσουμε Σικάγο σε λίγο καιρό... και ο καθένας θα παίρνει το νόμο στα χέρια του... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ: ΤΙ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! | MARK | Επικαιρότητα | 10 | 02-03-2010 17:46 |
ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ..... | staren | Χιούμορ | 8 | 25-02-2010 23:34 |
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΣ...?? | tsompanis | Ανέκδοτα | 10 | 07-02-2010 00:01 |
''Η ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ Η ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ'' | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 09-12-2009 18:21 |
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ......... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χιούμορ | 9 | 27-10-2009 20:02 |