![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κιμωνα δεν αντιλεγω ως προς τον μονοδρομο απλα αναφερεσαι σε ατομα αρκετα ψαγμενα οπως ημουν και γω στην αρχη αλλα με την ελευση της κορης
![]() ![]() ![]() πολλα χομπι μπαινουν στην ακρη....Χαλαλι της ομως γιατι οι χαρες που μου δινει ειναι απεριγραπτες ετσι θελω κατι μικρο που να μην υστερει σε δυνατοτητες οπως g11-g12...
|
|
|
|||
|
|||
|
Κόρες και γυιοί είναι τα καλύτερα "χόμπι" που υπάρχουν!
Να σου ζήσει και με το καλό να σου ξαναδωθεί η ευκαιρία να επιστρέψεις στην "παραδοσιακή" φωτογραφία! |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω Κιμωνα να εισαι καλα και να'χεις οτι επιθυμεις και συ
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντε να θυμισω οτι υπαρχει ακομα στα 350Ε........
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Νεα τιμη 320Ε
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ ειδα οτι εχουν πεσει οι τιμες αρκετα.Ειχα καιρο να το ψαξω,ετσι λοιπον νομιζω οτι 250Ε ειναι τιμη με σημερινα δεδομενα.ΝΕΑ ΤΙΜΗ 250Ε λοιπον...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Η φωτογραφικη μηχανη πουληθηκε στον φιλο συμφορουμιτη Κωστα με μια πολυ ωραια συναλλαγη(πολυ σωστο παληκαρι ο Κωστας).Ευχαριστω το φορουμ για την φιλοξενια,παρακαλω να κλειδωθει
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω κι εγω Τασο.Να χαιρεσαι την φαμίλια σου και Καλη Χρονια
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| TEST RIDE με R1200GS-περιστατικό με δυσάρεστα παρελκόμενα.. | hercu | Τεχνικά θέματα διάφορα | 66 | 07-01-2010 14:59 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
| Ο αδελφος μου (nikolas33) ειχε ατυχημα με την μηχανη του.... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 49 | 16-10-2009 01:34 |
| Τροχαιο με μηχανη στην Εθνικη... | killer | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 18-07-2009 12:31 |
| Ατυχημα με μηχανη... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 19 | 23-06-2009 13:29 |