![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχει ελληνικό στην χόβολη και γενικά των καλύτερο καφέ στο Ναύπλιο. Προσωπική μου άποψη. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιότατα για να γνωρίζουμε και καινούργια παραδοσιακά στέκια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για αρχή, είναι το πρώτο η από τα πρώτα καφενεία της ελεύθερης Ελλάδας μετά το 1821. Υπάρχει μέσα στο μαγαζί τραπέζι μπιλιάρδου από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά.
|
|
|||
|
|||
![]()
ψηφίζω και εγω υπέρ του "καφενείου".....
![]() ![]() ![]() θά'χει και κανά γλυκαδερό φαντάζομαι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Λοιπόν στο ζουμί το Κεφαλάρι είναι αυτό που λέει το όνομα μεγάλες πηγές εδω αναβλύζουν, είναι ο ποταμός Ερασίνος που εκβάλει μερικά κμ παρακάτω στην μικρή πολιτεία της Ν.Κίου. Είναι μια μαγευτική περιοχή δίπλα στον ιστορικό ποταμό Ερασίνο, με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά. Βρίσκεται 6 χμ νότια του Άργους και είναι ιδανικός προορισμός για σύντομες εξορμήσεις. Εκτός από το να απολαύσει κανείς το υπέροχο φυσικό τοπίο μπορεί να επισκευθεί την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Πρόκειται για ένα ιστορικό μνημείο χτισμένο πάνω σε σπηλιά. Κατά την Τουρκοκρατία τη χρησιμοποιούσαν ώς καταφύγιο και κρυφό σχολειό. Εκεί κατέφευγε και ο Θεόδωρος Κολοκοτρωνης. Κάτω από τα θεμέλια του ναού τρέχουν νερά από πηγές. Το κατάστημα που αναφέρεται είναι ένα εστιατόριο επιπέδου, ..:: ::.. , η αγάπη του ιδιοκτήτη γιά τις μοτο είναι επιβαιβεωμένη. Δεν είμαι τακτικός θαμώνας για να πω για παλιές μηχανές προφανώς να ισχύει. Με το καλό να έρθεται πολύ ευχάριστη η Αργολίδα αυτή την εποχή, θα δουλεύω το πρωί αλλά θα κάνω προσπάθεια να σας συναντήσω, στον καφέ σίγουρα, ίσως και νωρίτερα! ![]() ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλης, Παναγιώτης, Χάρης........
![]() ![]() Μια χαρά μου ακούγεται................ Μέσα και γω ![]() ![]() ![]() Εννοείται ότι αν δεν είμαι στην πρωινή συνάντηση.... Φεύγετε ![]() ![]() Θα σας βρω εγώ αργότερα ![]() ![]() ![]() Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια..... Καλά να περάσουμε......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιβαβαιωμένες πληροφορίες, από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι στην εκδρομή θα συμμετέχει και ο Γιώργος γνωστός ως "ξάδελφος της margot" ή αλλιώς "boneville"
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον μεσα, το βράδυ θα επιβεβαιώσω....
(αρκεί να μην έχει χώμα - δεν θέλω να σας κομπλάρω ![]() ![]() Last edited by gepol; 05-11-2010 at 08:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Γεώργιε, φίλε του Γεωργίου, με χαρά μας να σε δούμε από κοντά. Δεν είμαστε σε τόσο προχωρημένο στάδιο.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στην Αιγλη στο Κεφαλάρι - Τώρα!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 01-08-2010 02:44 |
1200 χλμ σε 48 ώρες, Αθήνα - Βάλια Κάλντα - Αθήνα | frits | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 33 | 29-07-2010 15:55 |
Η Αρχαία Αθήνα | syan | Πολιτισμός | 11 | 22-01-2010 06:26 |
Βουλκανιζατέρ Αθήνα | Albatros | Χρήσιμα | 6 | 19-01-2010 20:51 |
Αθήνα - Ταγγέρη | cortomaltese | Ταξίδια στο εξωτερικό | 24 | 19-06-2009 14:29 |