![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σπανιότατα σε αυτήν τη μηχανή συμβαίνει να κολλάει η ντίζα, να θέλει λαδώματα, ψεκάσματα και τα λοιπά. Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται με ένα άλεν να ξεσφίξεις το αντίβαρο και να το σφίξεις σε κάποια απόσταση από την μανέτα. Όταν την πρωτοπήρα εγώ, μου έκανε το ίδιο μόλις "πιάσαν" τα κρύα.
Μην ρίξεις κανένα υγρό αν δεν σιγουρευτείς ότι φταίει το αντίβαρο. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gemara και ntinopoulos αργά μπήκατε στην ζωή μου. σας ευχαριστώ πάντως.
έριξα ήδη λίίίίίγο WD40 στο επάνω και κάτω μέρος των ντιζών και σήμερα που την οδήγησα, πήγαινε μια χαρά. Γενικότερα πιστεύω πολύ στο υγρό αυτό. Να φανταστήτε αν το φαγητό της γυναίκας μου δεν έχει ωραία γεύση, του βάζω λίγο και το τρώω. ![]() Αν θέλετε όμως μου ανεβάζετε μια φωτο του αντίβαρου, δεν ξέρω ποιό είναι, για να το κάνω όπως λέτε, έστω και εκ των υστέρων. ή περιγράψτε τό μου. κακό δεν θα κάνει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by johntsip; 20-11-2010 at 11:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Απάντηση μετά από παρατήρηση των επεμβάσεων.
Έβαλα λοιπόν WD40 όπως το περιέγραψα και λειτούργησε. Τώρα που δούλεψε περισσότερο, λειτουργεί ακόμη καλύτερα. Δεν έβαλα spray σιλικόνης για να δω την αίσθηση της πρώτης επέμβασης. Όλα καλά. Μετά επενέβην στο allen του grip. Καμία διαφορά. Όντως τώρα αν ανοίξω τα θερμαινόμενα, έχει πάλι, αλλά πολύ λιγότερο, την αίσθηση ότι κολλάει. Παλιότερα έμενε ακίνητο στην Αττική Οδό πχ, για 10 χλμ. Ικανοποιημένος λοιπόν από τις επεμβάσεις και το ποθητό αποτέλεσμα, συμπερασματικά πιστεύω ότι ήταν θέμα λίπανσης. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος!!!
Άντε ασε το πληκτρολόγιο τωρα και πήγαινε για ένα τεστ ride μεχριιιιΛιβαδεια!!!!!(για σουβλακια) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα για σουβλάκια όποτε γουστάρεις. Με σουβλάκια και μπουγάτσες έγινα έτσι πσιλό πεδή κε ώμωρφφο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όταν ανάβω τα θερμαινόμενα κολλάει η μανέτα. Η λίπανση γενικότερα βοήθησε. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κόλλημα κινητήρα S1000RR | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 28-08-2010 09:44 |
Σκασίματα στο κλείσιμο γκαζιού | platon | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 17-03-2010 07:58 |