![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα με ενδιαφέρει αυτά που κάνει και όχι τι δεν έκανε, και δεν είμαι χαιρέκακος
Μια και δεν έχει να με βλάψει σε κάτι, γιατί να το κάνω εγώ? Μόνο μπράβο του αξίζουν του Μάκης ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον δεν ξέρεις την ιστορία του Μάκης. Έστω και έτσι... τα συμφέροντα δεν σε απασχολούν?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
QUOTE=gandreas;255743]Δεν κατάλαβα τι εννοείς συμφέροντα εννοώ εκδοτικά συμφέροντα. Χωρίς να ξέρω με ακρίβεια, ο Μάκης με τον Χατζηνίκο προσπάθησαν να πάρουν το Alter σαν επέκταση των εφημεριδικών τους προσπαθειών (Veto που όπου να ‘ναι κλείνει και Zougla (παραγωγή από τον ίδιο) για τον Μάκη και Real News και FM για τον Χατζηνίκο. Πηγμένοι στα δάνεια από Σάλλα και οι δύο. Εξ ου και ο θαυμασμός των για την κρετίνικη ####### και πρόθεση του Σάλλα να αγοράσει την Αγροτική και το ΤΤ
. Με τι λεφτά ποιος ξέρει. Αν τον τινάξεις ανάποδα, 2 ευρώ θα πέσουν. Τώρα έχουν φτάσει να τον κατηγορεί ο Μάκης ότι ο Χατζηνίκος κοιτάει αλλού για τα πετρέλαια. Όλοι αυτοί τώρα είναι στο ίδιο κανάλι . και την ιστορία του δεν την ξέρω η ιστορία είναι ότι ο Μάκης πριν βγάλει όποια άσχημη ιστορία προς τα έξω, πρώτα ρωτάει τον ενδιαφερόμενο αν θα ήθελε να συνεισφέρει κάτι στο ταμείο προκειμένου να μην βγει το θέμα. Αν ο άνθρωπος είναι θετικός, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αν πάλι όχι, όλα στον αέρα, για τον παλιοαλήτη. Πήγε να το κάνει αυτό και ένας άλλος καυμένος εκδότης ο γερο.... (δεν θυμάμαι το όνομά του) που πήγε να εκβιάσει Αγγελόπουλο και Λάτση... και τον έχωσαν μέσα. Επίσης πήγς να κάνει κάτι μαγκιές και στο άλλο άγιο παιδί, τον Αναστασιάδη, αλλά παρά λίγο να πάνε όλοι φυλακή. αλλά για να ακριβολογώ δεν μου αρέσει ο τρόπος που δίνει και εκθέτει οικογενειάρχες αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει και αυτό μήπως και μαζευτούμε σαν κράτος. Θέλει πολλά α@@@@@δια για να κάνεις κάτι τέτοιο , τώρα αν έχει άδικο στα λεγόμενά του θα κριθεί και αυτός [/QUOTE]Πιστεύω πως ήδη κρίνεται… |
|
|
|||
|
|||
|
Απλά θέλουν πάντα να είμαστε υποχείριο των μεγάλων δυνάμεων,να μην σηκώσουμε ποτέ κεφάλι να ζούμε πάντα στην μιζέρια μας και να μας κυβερνάνε ψεύτες πολιτικοί....
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|