![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Οι ίδιοι το ομολόγησαν σε κάποια φάση της ζωής τους, εγώ φταίω;
Εχει καταγραφεί σε βιβλία και μηδέποτε διαψεύστηκε, εγώ φταίω; Είδες λοιπόν φιλαράκι τι σημαίνει "ξύπνα":άνοιγμα οριζόντων, διάβασμα,ψάξιμο και της αντίθετης άποψης,διασταύρωση και επαλήθευση πηγών πληροφόρησης και προπάντων επανεξέταση των στερεότυπων. Είδες τώρα τι μου θύμισες: η σβάστικα (η γνωστή) σήμα κατατεθέν του "απόλυτου κακού" και μπούρδες.Την χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Ελληνες εδώ και 2.500 χρόνια ως έμβλημα καλής τύχης.Ναζιστές ήταν;Για πές μου... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και οχι μόνο
|
|
|
|||
|
|||
|
Για του λογου το αλληθες.
![]() ![]() Το ειδα στην Κινα πρωτη φορα και ομολογω οτι μεχρι τοτε δεν το ηξερα. Ειναι σε ολα τα αγαλματα του Βουδα. Η σβαστιγκα επισης συμβολιζει την ημερα Πεμπτη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Η ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλα παει το γκαλοπ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να αναψω τα αιματα?
![]() Μου μυριζει ΚΚΕ................
Last edited by manosamos; 22-11-2010 at 20:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Γκαλοπ;;!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλήθεια ή ψέματα ;;;
Πολλά ερωτηματικά ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ξέρω αν είναι ανθέλληνες, ένα ξέρω αν δεν είσαι μασόνος αξιωμα κυβερνήτη δεν παίρνεις.
Κατά πόσο όλοι αυτοί εξυπηρετησαν και εξυπηρετούν πρωτίστος τα συμφέροντα της Ελλάδος και δεν ήταν και είναι μαριονέτες στη κέντρική τους εξουσιά είναι ερώτημα. Πάντως η Ελλάδα δεν ακμασε ποτέ τις τελευταίες χιλιετίες και δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο με τους κυβερνήτες μας. Κοιμηθήτε ήσυχοι μπορεί να είναι και ψέματα. |
|
|
|||
|
|||
|
By the way "Ξυπνα!" δεν λένε οι Ιεχωβάδες το περιοδικό τους;
Όχι γιατί άμα θέτε συνομοσιολογία να το πιάσουμε και έτσι... |
![]() |
|
|