![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τίποτα νεώτερο δεν υπάρχει δυστυχώς για την κλοπή του Gs 1200.
Το θέμα θα προχωρήσει νομικά σε σχέση με τις συνθήκες φύλαξης (γιατί υπάρχει προοπτική, λίγο περίπλοκο βέβαια, αλλά υπάρχει κάτι). Πάντως κάμερες ασφαλείας δεν υπήρχαν στο γκαράζ και γενικώς δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας που θα έπρεπε να υπάρχουν. Το "από μέσα" το ερευνώ και εγώ μαζί με το φίλο. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, σε κάθε περίπτωση. |
|
|||
|
|||
![]()
malasuerta βρε παλικάρι. να σου πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει κλοπή μηχανής από γκαράζ άλλη φορά. οι αστυνόμοι τι λένε ? υπάλληλο δεν είχε το μαγαζί ? είναι πολύ παράξενη φάση , τι να πω? άλλες μηχανές ξεσκέπαστες είχε το parking? γιατί GS και όχι γιαπωνέζο που "σπρώχνεται" πιο εύκολα ? δεν μπορεί , κάποια άκρη θα βγάλεις ...
με τις καλύτερες ευχές μου για να βρεθεί ... |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την κατάσταση φίλε μου και με προβληματίζει, γιατί και εγώ την φυλάω σε υπόγειο γκαράζ στην ίδια περιοχή...
Ελπίζω να γίνει κάτι...αν και "παθών" με άλλη μοτό, ούτε κοκκαλάκι δεν βρήκα...! ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Λαμπες R 1200 GS? | killer | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 47 | 02-02-2010 11:51 |
Tips για 1200 GS | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 05-07-2009 10:32 |
Διάφορα Πράγματα Για R 1200 GS | pepax66 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 16-06-2009 09:09 |
Moto Guzzi Stelvio 1200 | smail.GR | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 21:15 |
Πίσω αμορτισέρ για GS 1200 Adv. | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 19-01-2009 15:19 |