![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή γνώρισα δύο παιδιά που συμμετείχαν στο εγχείρημα, οι δυσκολίες που συναντήσανε ήταν απίστευτες..!!! Και μετά το τραγικό συμβάν, η ψυχολογία, έγινε ράκος σε όλους...
Και ήρθε η τελική σφαλιάρα, που δεν τους αφήσανε να περάσουν τα σύνορα...!!!!Τρέλλα... ![]() ![]() Το ωραίο ήταν ότι στείλαμε "ατελώς", κυβερνητική βοήθεια για την διαξαγωγή των αγώνων τους, και την ειρηνευτική αποστολή μας, δε την δεκτήκαν.... Δεν κουνήθηκε φύλλο, με τέτοια προσβολή που δεκτήκαμε...!!!! ![]() Αλλά στα δικά μας μάτια, αυτά τα παιδιά ήτουσαν ΗΡΩΕΣ και ΜΠΡΑΒΟ τους... ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ![]() ![]() Last edited by ARGI; 06-12-2010 at 18:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Με όλα αυτά που έχω ακούσει από ράδιο αρβύλα τόσα χρόνια έχω καταλήξει οτι ήταν ένα ταξίδι κονόμας για τους διοργανωτές. Και αυτό αποτυχημένο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφο ταξιδι που σου αφηνει αναμεικτα συναισθηματα με το τραγικο δυστυχημα,
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ότι ήταν αδύνατο να πάρουν άδεια εισόδου με ιδιωτικά οχήματα...
. ...το γνώριζαν μέχρι και οι σαύρες στην στέπα της Κινεζο-Μογγολικής μεθορίου! Το 1995 σχεδίαζα να πάω με το tenere' 600 (το διφάναρο)... Τελικά, γύρισα την Κίνα με το τραίνο (παρέα 6 ατόμων), ελεγχόμενοι και συνοδευόμενοι τις περισσότερες φορές από την τουριστική αστυνομία. Απίθανο ταξίδι. Το φχαριστήθηκα μέχρι μυελού οστέων... ΥΓ Ακόμα δεν εφευρέθηκε η μηχανή που θα μΕ "καπελώσει" την ταξιδιωτική ιδέα... ![]() Last edited by Uriah Heep; 30-06-2012 at 08:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Κλασσική κονομισιά μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.... λιντερ κλπ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Send from my Xperia arc using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρακί παρέλαβες? αν ναι, βάλε την στο ψυγειο... ![]() Να με πεις για την Κίνα να χαρώ .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...τώρα το είδα. Η ρακή υπάρχει πάντα στο ψυγείο, καθώς και ταξιδιωτικό ενέσιμο υλικό, διαμορφωμένο σε ντοσάζ ρέουσας προφορικής αφήγησης. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.
Δεν ξέρω με ποία αφορμή αναφέρεστε πάλι στο ταξίδι αυτό, αλλά επειδή συμμετείχα στην διαδικασία, σας λέω ότι δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω αν μιλάμε για κομπίνα η για βλακεία, όσο αφορά την διοργάνωση , γιατί η ιδέα ήταν καταπληκτική. Φυσικά και ήξεραν οι διοργανωτές ότι δεν θα μπούμε στην Κίνα, δεν φταίει σε τίποτα η χώρα. Μία εβδομάδα πριν φύγουμε, μου το είπανε ότι δεν θα μπούμε, διότι έμαθαν ότι είχα κλείσει αεροπλάνο να επιστρέψω την μοτοσυκλέτα , από το ΙΡΚΟΥΤΣΚ μέσω ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΧΑΣ, δεδομένου ότι δεν διέθετα τον απαιτούμενο υποτιθέμενο χρόνο και θα είχαν πρόβλημα μαζί μου.Στην Πύλο την ημέρα αναχώρησης αναφέρθηκε η πιθανότητα μη εισόδου στην Κίνα, αλλά εκφράσθηκε η σιγουριά ότι θα το καταφέρουν. Ασφαλώς δεν ακολούθησα τελευταία στιγμή, το είπα μόνο σε δύο φίλους μου ότι δεν θα μπούμε Κίνα, ο ένας επέστρεψε μετά το δυστύχημα, ο άλλος ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ διότι είχε την έμπνευση να συνεχίσει μόνος του μέσω Σιβηρίας, από Καζακστάν που έγινε υποτίθεται η προσπάθεια εισόδου στην Κίνα.Μόνο το αεροπλάνο μου κόστισε 5000 €, διότι μία εβδομάδα πρίν, δεν ακυρώνεται τέτοιο ταξίδι, πληρώνεται κανονικά. Ο Μιχάλης υπήρξε θύμα της όλης άναρχης κατάστασης , από την διοργάνωση μέχρι την εκτέλεση. Τα υπόλοιπα στον καφέ αν θέλετε. Καλό βράδυ. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η μοτό στο μάζεμα της ελιάς .... | allen | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 11 | 08-02-2010 15:57 |
Το καρδιακό επεισόδιο | Carduelis | Υγεία | 5 | 22-01-2010 16:06 |
Οι " άλλοι" δρόμοι | fmargaritis | Διάφορα | 9 | 23-10-2009 20:23 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |