![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΩΣΤΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι δύσκολο μια καταγγελία στο τμημα εμπορίου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδη ειμαι γνωστης του θεματος,να ξερετε οτι οι αντλιες βενζινης πολλες φορες τυχαινει και χανουν.
υπαρχει τροπος που μπορει ο βενζινας να μετρησει την καθε του αντλια και μετα το τεχνικο τμημα να αναλαβει την σωστη ρυθμιση της αντλιας ξανα. αλλες φορες ειναι εις βαρος του πελατη,κι αλλες φορες εις βαρος του βενζινα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλημέρα . Στο πρώτο που αναφέρεις έβαλα και εγώ χθες το βράδυ φίλε μου και μάλλον με έπιασε κανονικά. Πλήρωσα και με κάρτα, οπότε έχω την δυνατότητα να το ελέγξω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην εισαι απολυτα σιγουρος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαστε ολη μερα στους δρομους και θεωρειται αυτονοητο να υπαρχει αλληλουποστηριξη.
Ας αρχισουμε-πρωτος εγω-στην ενοτητα ΄΄τι μας ετυχε΄΄ να τους δινουμε στη φορα!! |
|
|||
|
|||
![]()
50 ΚΜ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ..33 ΛΙΤΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ??
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ απορώ που υπάρχουν ακόμη οδηγοί, που γεμίζουν σε Shell και BP ακόμη. Τα ‘ελληνικά’ πρατήρια μας κλέβουν σε ποσότητα και ποιότητα, αλλά τουλάχιστον μας κλέβουν από χαμηλότερη αρχική τιμή. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσοχή αλλαγές σε σήματα του Κ.Ο.Κ. | frits | Χιούμορ | 5 | 06-12-2010 00:12 |
Οπαδός του ΠΑΟΚ γράφει σε blog οπαδών του Ajax για το μεταξύ τους παιχνίδι.... | MARK | Χιούμορ | 25 | 30-09-2010 00:05 |
Η μεταμόρφωση της Ελλάδας μετά το 2010 -του κ. Στάθη Ν. Καλύβα καθηγητή του Πανεπιστη | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-07-2010 19:04 |
Ασφαλιστρα ποσα πλερωνουμε ????? | giorgos_gs | Απαραίτητα έγγραφα | 32 | 04-12-2009 12:21 |
τρίξιμο σε ανοιγμα του γκαζιου | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-09-2009 13:46 |