![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
δηλ η διαδικασια ειναι: τραπεζα ρωταω για το ποσο δανειου,αντιπροσωπεια να σιγουρεψω για το δανειο,ΚΕΠ για εξουσιοδοτηση, μετα τραπεζα πληρωμη και αρση παρακρατησης,και μετα ΚΕΠ με εξουσιοδοτηση για μεταβιβαση
Last edited by stelios1977; 10-12-2010 at 09:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Οτι και να κανείς θα το κανείς μαζι με την κυρία,σε εσένα δεν θα σου πει τίποτα η τράπεζα.Μόνο οτι κανείς θα το κανείς μαζι της...αλλα επειδή το έχω κάνει (δηλαδή έχω αγοράσει αμάξι έτσι σου λέω οτι γίνεται).....
|
|
|
|||
|
|||
|
Την εξουσιοδότηση θα την έχεις παρει είδη στα χέρια σου και μετα θα κανείς οποιαδήποτε ενεργια και την άδεια του ιχ θα την έχεις στα χέρια σου !
Last edited by commander; 10-12-2010 at 09:51. |
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας,κατατοπιστικα πληρως
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχε υπόψη σου ότι ορισμένες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κάνουν και 20 μέρες για να σου δώσουν την άρση παρακράτησης.Αρα ρύθμισε και το θέμα με τα τέλη κυκλοφορίας γιατί μπορεί να σου πει η πωλήτρια ότι δεν τα πληρώνει αυτή ενώ θα της έχει έρθει ειδοποίηση και το αυτοκίνητο θα της ανήκει ακόμα.
Πρόσεξε και το διάστημα που θα περιμένεις την άρση που θα είναι το αυτοκίνητο.Αν στο δώσει θα οδηγείς αμάξι που ανήκει σε άλλον.Το δέχεται αυτό?Ξεκαθάρισε το.Αν δεν είναι ευκαιρία πάντως ψάξε για άλλο. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευκαιρια δεν ειναι να πω την αληθεια,στα λεφτα του ειναι το quascai diesel 1500cc στα 18000 08' μοντελο, φουλ εξτρα εκτος πανοραμικης. Σημερα εμαθα κ για αποσυρση ..
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 17 | 09-09-2010 18:05 |
| ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ??? | nokie | Χιούμορ | 17 | 29-07-2010 17:43 |
| ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 8 | 17-12-2009 17:58 |
| ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ | katsab | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 12-12-2009 21:13 |