![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καθαρή και "μετρημένη" δουλειά......μπράβο
φίλος μου θέλει να κάνει ακριβώς το ίδιο σε DAKAR.... τις βάσεις που τις προμηθεύτηκες ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφα τοποθετημένα μπράβο!
Όμως όταν τα έχεις αναμένα δεν άλλοι οδηγοί θα βλέπουν τα μπροστινά φλάς όταν τα χρησιμοποιείς ; |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Με 2 λεξεις μπορω να σε χαρακτηρισω! Μαστορας και νοικορυρης!!!!!!!
![]() μπραβο πολυ καλη δουλεια!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω να βοήθησα κάποιους να φτιάξουν κάτι ανάλογο .
Όσο αναφορά τώρα τα ερωτήματα σας Τις γωνίες τις πήρα από ένα εργαστήριο ανοξείδωτων κατασκευών. Είπα του μάστορα ότι δεν θέλω να έχουν ταλάντωση και μου έδωσε από ρετάλι τα εν λόγο κομμάτια τζάμπα . Συγκεκριμένα πήρε λαμαρίνα (αύριο θα κατέβω με παχύμετρο στο parkingγιατί τώρα κάνει ψοφόκρυο και θα σας πω το πάχος) την έκοψε πλάτος ίδιο με την βάση του φλας και μήκος πολύ μεγαλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα και μετά την γώνιασε σε ορθή γωνία. Στην συνέχεια πήγα σπίτι και πειραματίστηκα με ένα ψαλίδι μετάλλου χειρός μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Αύριο ελπίζω να βρω χρόνο και να σας δώσω όλες τις διαστάσεις. Όσο αναφορά για το αν φαίνονται τα φλάς, φαίνονται κανονικότατα. Το ledδεν ενοχλεί καθόλου στο σημείο που είναι |
|
|||
|
|||
![]()
Άψογη δουλειά
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα συγχαρητήριά μου...
Γράφεις στο αρχικό post "...Μετά από πολύ ψάξιμο στο internet βρήκα τα κάτωθι (με λάμπα 55Watt H3)..." Θα μπορούσες να αναφέρεις πόσο κόστισαν και από που τα πήρες? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]() Τα προβολάκια είναι τα εξής http://www.ringautomotive.co.uk/product_list.asp?cat1=1&cat2=8&cat3=37&order=&records=1 code BRL O370 και η τιμή τους http://www.amazon.de/Micro-Nebelscheinwerfer-rechteckig-gepr%C3%BCft-schwarz-klar/dp/B002ZF4PZO/ref=pd_rhf_p_t_1 |
|
|||
|
|||
![]()
beauuuuutiful
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προβολάκια touratech ή bmw; | manolis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 35 | 14-10-2010 14:49 |
Προβολάκια Clever Μιcro | Sakis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 31-03-2010 19:30 |
F 650GS ΜΑΥΡΟ 03' | panagiotis13 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 18-12-2009 20:11 |
Προβολάκια micro flooter r1200gs | TALON | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 15-09-2009 13:51 |