![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα......
Αυτο του λεω συνεχεια...... τι αλλο μπωρεις να πεις σε ενα παλικαρι που στα τοσα χρονια δικυκλιστης αλλη εταιρεια απο την ΗONDA δεν εχει καβαλησει... Αντε με το καλο.........![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν μου πουλας το γ@μο-desierto να τελειωνουμε?????? ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
με τιποτα!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Θα σου δωσω το varadero,κι ενα smart δωρο........ ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αυριο το απογευμα θα σου φερω ενα adv στο μαγαζι να το καβαλησεις για να δουμε αν αυτη η γ@μομουρη θα ταιριαζει πανω σε αυτο το θαυμα .......... !!!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οκ,θα εχω μαζι το κρανος με την μαυρη ζελατινα,μην τυχον με αναγνωρισει κανενας...... ![]() ![]() SPAM ΤΕΛΟΣ!!!!! Ας το παει καποιος το θεμα στα ''γενικα''....
Last edited by Ακιs; 23-12-2010 at 01:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλά τώρα (είναι και χρονιάρες μέρες) συμβουλεύεις τον άνθρωπο να αφήσει τη Honda . Να του δώσετε τουλάχιστον τον κατάλογο με τις εταιρείες της οδικής βοήθειας που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο. Ωραίοι φίλοι είστε |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ θα έπερνα 08-09. Και καλύτερη μεταπωλητική και καλύτερη μοτό.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Την γνωμη σας........... | riko46 | Πολιτισμός | 4 | 10-10-2010 15:04 |
| Την Γνώμη σας -- Varadero is Good ? | sansiro.sugata | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 107 | 09-08-2010 10:04 |
| Τη βοηθεια σας τεχνικοί σε Ηardware.. | Capitain | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 13 | 11-06-2010 09:53 |
| Την άποψή σας | sakis656 | Ένδυση | 13 | 03-02-2010 19:37 |
| Την γνώμη σας παρακαλώ !!! | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 15-11-2009 19:14 |