![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Για μενα παρε ενα 1150 πολυ αξιοπιστο και με 5000 βρισκεις κουκλακι, το θελα παρα πολυ αλλα για μες την πολη δυσκολα τα πραματα πηρα το 800gs που κανει τα παντα παντως σου προτεινω να παρεις κατι πιο αξιοπιστο απο triumph καλυτερα αφρικα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Για το κόστος service είναι στα ίδια χρήματα με όλα αυτής της κατηγορίας και κυβικών και σίγουρα λίγο πιο φτηνά απο τις bmw.Για τα λεφτά του,τώρα,(φαντάζομαι,γύρω στα 4500-5500ευρο)είναι επιλογή άριστη.Τα χιλιόμετρά σου θα τα κάνεις χωρίς να τα καταλαβαίνεις.Εκτος απο ΧΩΜΑ.Αυτό κυρίως λόγω κατασνομής βάρους,και λόγω της θέσης οδήγησης που σε βοηθάει να βλέπεις μακριά,επιθετικά,για γρήγορη οδήγηση,αλλά όχι για χώμα.Αν το κάνεις το βήμα,θα το χαρείς απόλυτα.Και μια συμβουλή.Αν το αγοράσεις,διέθεσε σε πρώτη ευκαιρία 100-150 ευρό,να αλλάξεις τα ελατήρια μπροστά με πιο σκληρά,και πιο χοντρά λάδια(στο πηρούνι μιλάω πάντα)Θα σου μεταμορφώσει τη μοτοσυκλέτα και θα μπαίνεις στις στροφές με πολλά και δεν θα το πιστεύεις. Καλές αποφάσεις λοιπόν.
|
|
|
|||
|
|||
|
¨Οντως και το Caponord το έχω στα υπόψη. Το GS το 1150 το βρίσκω πολύ ογκώδες, το 1200 μου αρέσει, αλλά είπαμε....
κι έχω κι ένα φετίχ να αλλάζω την τελική μετάδοση στις μηχανές![]() ![]() ούτως ή άλλως η αλλαγή θα γίνει αν προκύψουν τα ταξίδια, αλλά μέχρι τότε καλό θα είναι να μαθαίνω ώστε η απόφαση να είναι άμεση. Για τα Triumph έχω ακούσει κι εγώ, αλλά μάλλον είναι θέμα συνεργείων κι εξυπηρέτησης, για το Aprilia δεν έχω ιδέα, δεν πολυκυκλοφόρησε κιόλας νομίζω. |
|
|
|||
|
|||
|
τώρα εγώ τι να πώ για το 955....
![]() μάλλον δεν μπορώ γιατί είμαι απο τους κολημένους με τον κινητήρα. πρόσεξε,με τον 955!ούτε καν με τον 1050 που φυσάει και αυτός. για τα χιλιόμετρα που το θέλεις,θα τον ερωτευθείς τον κινητήρα και δύσκολα μετά θα αλλάξεις μοτοσυκλέτα. Είναι ο πιο στρωτός της τρικύλινδρης ροπής και τσαγιάζει ότι κινείτε.απο ποδήλατο μέχρι μεγάλα ον-οφ. Μην ξεχνάς,ότι ο 955 βγήκε σε μια εποχή,που η triumph δεν κοιτούσε τον ανταγωνισμό.γι'αυτό και το 1999 κόστιζε καινούργιο 4.200.000 δραχμές... μόνο τις πεταλούδες να δεις,είναι απο μόνες τους έργο τέχνης ![]() τέλος , θέμα αξιοπιστίας ΔΕΝ παίζει...με την καμία όμως
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιά κι έχω ψιλοκολλήσει με τον Τίγρη, ο γνώστες νυν και πρώην κάτοχοι, δε μου λέτε τη γνώμη σας και για τον προηγούμενο κινητήρα, τον 885;! Απ'ότι διάβασα βγήκε και καρμπυρατεράτος και ψεκαστός.
|
|
|
|||
|
|||
|
Για σίγουρες γνώμες γιατί δεν απευθύνεσαι στο αντίστοιχο φόρουμ???
|
|
|
|||
|
|||
|
955
-Καταπλικτικός κινητήρας. Δεν μοιάζει με κανέναν, είναι το κάτι άλλο. -Βαριά μοτο, αν δεν έχεις ύψος και όγκο, δύσκολα την κουμαντάρεις στα μπρος πίσω και στην κίνηση. Εγώ που είχα φίλου για 6 μήνες, με κούραζε πολύ. -Στα 40,000κλμ και κάθε 40,000, θέλει ένα καλό σέρβις. -Ότι ακουμπάς είναι ακριβό. Αυτά τα λίγα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θέλω όμως τη γνώμη ανθρώπων που τώρα έχουν κάτι άλλο. κι εκτός αυτού, έχω εμπιστοσύνη στους περισσότερους εδώ μέσα...... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
γιατρέ στο μοτο.gr πουλούσε ένα παλικάρι ένα πένα τίγρη στα 2000 λόγω ανάγκης και με 45.000χλμ.! για ρίξε μια ματιά ![]() μα τα χίλια μπιμπερό,θα το έπαιρνα! |
|
|
|||
|
|||
|
φίλε πάρτο αν βρεις ευκαιρία είναι πολύ καλό εργαλείο.,., είχα το 900 του 2000.
,2 χρόνια και που δεν πήγα.,.,.,., εχω καλές αναμνήσεις.,.,. και χώμα το βαζα και όπου θές .,.,και σε ταξίδι είναι άπαιχτο.,.και γκαζάκι καλό.,.,, και φόρτοστο .,.,και βάλε και την κυρά πίσω και και.,.,
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Triumph Tiger 800 ADV | christosms | Άλλες εταιρίες | 88 | 01-02-2011 20:39 |
| tiger 1200 | PACO | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 20-09-2010 00:05 |
| EYE OF THE TIGER | MARK | Αστεία Video | 4 | 08-09-2010 11:04 |
| ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ TIGER 955i | lostre7 | Ζήτηση | 1 | 31-03-2010 12:21 |
| New Tiger Se 2009 | KostasGS | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 26-12-2008 13:21 |