GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Αυτοκίνητο

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 07-01-2011, 13:56
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie
Προεπιλογή Απάντηση: Τρέιλερ, κοτσαδόρος αυτοκινήτου

Για την άδεια ρυμουλκήσεως,
οι πληροφορίες, εδώ!
Reply With Quote
Παλιό 07-01-2011, 17:53
bill 800gs Ο/Η bill 800gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Μoto: BMW F800GS - YAMAPA WR 250

Κωστα τις βαζω εδω
Attached Images
File Type: jpg Εικόνα0700000.jpg (69.9 KB, 17 views)
File Type: jpg Εικόνα067000.jpg (90.3 KB, 15 views)
Reply With Quote
Παλιό 07-01-2011, 18:08
tattoopanther Ο/Η tattoopanther βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Chalkidiki
Μoto: R1200GS

....επίσης ο κοτσαδόρος απαγορεύετε σύμφωνα με τον νόμο να τον έχεις στο αυτοκίνητο αν δεν σέρνεις τρέιλερ ....μπορούν να σε γράψουν αν έχουν όρεξη ......
δεν μου έτυχε ....τον φοράω συνέχεια....
Reply With Quote
Παλιό 07-01-2011, 21:57
chrisdim Ο/Η chrisdim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: F650 GS '07

Ε χουμε και λέμε
Ο κοτσαδόρος πρέπει να είναι αποσπώμενος και κανονικά πρέπει να αφαιρείται ο γάντζος όταν δεν ρυμουλκείς (εγώ τον έχω μόνιμα εδώ και 20 χρονιά που έχω μπαγαζιέρα)
Η αδεία ρυμούλκησης είναι για αυτό που ρυμουλκείς και βάση νόμου μόνο αυτό επιτρέπεται να έλκεις
Ασφαλίζεται και η μπαγαζιέρα αν θυμάμαι καλά είναι το 15% των βασικών ασφάλιστρων (και μάλιστα μου έχει ζητηθεί 2 φόρες σε έλεγχο της αστυνομίας )
Φοράει το Αριθμ. Κυκλ. του οχήματος
Καλό θα ήταν η μπαγαζιέρα να έχει μεγάλους τροχούς για να περνά ποιο εύκολα τις ανωμαλίες του δρόμου
Η απόσταση ανάμεσα στους τροχούς να είναι μικρότερη από αυτή των τροχών του οχήματος . Και αυτό γιατί όταν στρίβεις οι τροχοί της μπαγαζιέρας να πατανε πάνω ή εντος του ίχνους των τροχών του οχήματος (οπότε να μην φοβάσαι μην χτυπήσεις κάποιον σε ελιγμούς ) Δηλαδή το ίχνος μεταξύ των τροχών της μπαγαζιέρας σε ευθεία πορεία να είναι πιο στενό από του οχήματος
Εγώ έχω της ALFA ΗELLAS αλλά καλύτερη εξυπηρέτηση σε σέρβις είχα από τον ΣΑΒΒΑ
Πρόταση να πάρεις με τέντα γιατί αν πάρεις με καπάκι και το αντικείμενο που θα θέλεις μεταφέρεις είναι ογκώδες θα πρέπει να αφήσεις το καπάκι και να μην το πάρεις μαζί σου. Ενώ την τέντα την διπλώνεις και την παίρνεις μαζί σου. Έχω με τέντα και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα μια την βροχή στα ταξίδια.
Reply With Quote
Παλιό 07-01-2011, 22:04
gsar Ο/Η gsar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Athina
Μoto: R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από chrisdim Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε χουμε και λέμε
Ο κοτσαδόρος πρέπει να είναι αποσπώμενος και κανονικά πρέπει να αφαιρείται ο γάντζος όταν δεν ρυμουλκείς (εγώ τον έχω μόνιμα εδώ και 20 χρονιά που έχω μπαγαζιέρα)
Η αδεία ρυμούλκησης είναι για αυτό που ρυμουλκείς και βάση νόμου μόνο αυτό επιτρέπεται να έλκεις
Ασφαλίζεται και η μπαγαζιέρα αν θυμάμαι καλά είναι το 15% των βασικών ασφάλιστρων (και μάλιστα μου έχει ζητηθεί 2 φόρες σε έλεγχο της αστυνομίας )
Καλό θα ήταν η μπαγαζιέρα να έχει μεγάλους τροχούς για να περνά ποιο εύκολα τις ανωμαλίες του δρόμου
Η απόσταση ανάμεσα στους τροχούς να είναι μικρότερη από αυτή των τροχών του οχήματος . Και αυτό γιατί όταν στρίβεις οι τροχοί της μπαγαζιέρας να πατανε πάνω ή εντος του ίχνους των τροχών του οχήματος (οπότε να μην φοβάσαι μην χτυπήσεις κάποιον σε ελιγμούς ) Δηλαδή το ίχνος μεταξύ των τροχών της μπαγαζιέρας σε ευθεία πορεία να είναι πιο στενό από του οχήματος
Πρόταση να πάρεις με τέντα γιατί αν πάρεις με καπάκι και το αντικείμενο που θα θέλεις μεταφέρεις είναι ογκώδες θα πρέπει να αφήσεις το καπάκι και να μην το πάρεις μαζί σου. Ενώ την τέντα την διπλώνεις και την παίρνεις μαζί σου. Έχω με τέντα και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα μια την βροχή στα ταξίδια.

Το μειονέκτημα της τέντας είναι οτι δεν μπορείς να αφήσεις την μπαγκαζιέρα ουτε για κατούρημα να πας
Και αν ξέρεις οτι θα κουβαλήσεις κατι τόοοοοοσο μεγάλο, αφήνεις το καπάκι σπίτι σου, πριν φύγεις.
Reply With Quote
Παλιό 07-01-2011, 22:13
kostas_366 Ο/Η kostas_366 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Επίδαυρος-Κερατσίνι
Μoto: R 1100 gs και τώρα R 1150 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από chrisdim Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε χουμε και λέμε
Πολύ καλές πληροφορίες.
10 άρες ρόδες είναι μικρές? πως τις κρίνεις.
Η ALFA ΗELLAS έχει καλές τιμές. ο Σάββας (βουλιαγμένης) είναι ακριβότερος. Με περισσότερες ισως γνώσεις. Αυτό κατάλαβα από το τηλ.
Η τέντα ωραία λύση. Αν έχει κ λάστιχο εκέι που δένει, μπορεί και ...παραμορφώνεται βάση του φορτίου
Reply With Quote
Παλιό 07-01-2011, 23:49
chrisdim Ο/Η chrisdim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: F650 GS '07

Πολύ καλές πληροφορίες.

10 άρες ρόδες είναι μικρές? πως τις κρίνεις.

Καλές είναι ΌΧΙ όμως μικρότερες

Η ALFA ΗELLAS έχει καλές τιμές. ο Σάββας (βουλιαγμένης) είναι ακριβότερος. Με περισσότερες ισως γνώσεις. Αυτό κατάλαβα από το τηλ.

Οταν είχα πάει για να αλλαξω τις αναρτησεις διαπίστωσα ότι οι μπαγαζιέρες που κατασκεύαζε ο Σαββας είχαν μεγαλυτερο παχος μετταλου στο σασι τους.

και φυσικα να παρεις και ρεζερβα λαστιχο με βαση μονιμη στην μπαγαζιέρα γιατι μία φορά θα σου κάτσει ......και τότε βοηθειά σου
Reply With Quote
Παλιό 08-01-2011, 01:12
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
δες εδώ
επικοινώνησε μαζί τους πες τους την μάρκα και τον τύπο του οχήματος σου και θα σου πουν πιο κοτσαδόρο μπορείς να βάλεις στο όχημά σου, ο κοτσαδόρος έχει ένα ταμπελάκι επάνω του, που δεν χρειάζεται να τον δηλώσεις στο υπουργείο συγκοινωνιών, θα πρέπει να δηλώσεις όμως το ρυμουλκούμενο σου που και αυτό θα εξαρτηθεί ο τύπος του από την δυνατότητα έλξης του οχήματός σου.

Ωραίο το σαιτ αλλά γιατί τα περισσότερα ελληνικά δεν βάζουν τιμές?
Reply With Quote
Παλιό 08-01-2011, 14:35
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραίο το σαιτ αλλά γιατί τα περισσότερα ελληνικά δεν βάζουν τιμές?

για να σε ξυρίσουν κανονικά με cillete κοντούρ πλας με λούγκρα σλιπτ

κώστα όταν τα τσεκάρεις όλα,πες μας και την λυπητερή,γιατί εκεί στας Αθήνας λιανίζουν ολίγον τι σε τέτοια θέματα
Reply With Quote
Παλιό 08-01-2011, 15:01
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
για να σε ξυρίσουν κανονικά με cillete κοντούρ πλας με λούγκρα σλιπτ

κώστα όταν τα τσεκάρεις όλα,πες μας και την λυπητερή,γιατί εκεί στας Αθήνας λιανίζουν ολίγον τι σε τέτοια θέματα

Λευτα ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!εδω το ειπε ολοκληρος πρωθυπουργος
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης