![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απότι ξέρω όχι... |
|
|||
|
|||
![]()
H μόνη εταιρεία που το κάνει αυτό είναι η wilbers.Aλλάζει μόνο το αμορτισέρ και ο ηλεκτρονικός μηχανισμός (ESA) παραμένει ο ίδιος.Το νεό αμορτισέρ είναι πλέον επισκευάσιμο και όχι κλειστού τύπου όπως το μαμά.Όλες οι ρυθμίσεις (normal,comfort,sport,enduro) δουλεύουν κανονικά.Σε ερώτηση μου σε εδώ αντιπρόσωπο η τιμή και για τα δύο αμορτισέρ σ'αυτή τη περίπτωση είναι 1100 ευρώ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί 2 αμορτισέρ ;;;; |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει και αυτή η λύση... γιαυτούς που δεν έχουν ήδη ESA
|
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ η wilbers που είναι όντως συμβατή με ESA! Wilbers Products GmbH - Your suspension manufacture! - Motorcycle Tuning in lower Saxony - Wilbers Online Shop - www.wilbers-shop.de -
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάντως δεν έχει ESA (έχει όμως όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά RDC, ASC, ABS)και δεν ξέρω ακόμη αν έπραξα καλώς που το επέλεξα έτσι ή όχι. Μεγάλη μου απορία από όταν πήρα την μηχανή και μετά, είναι αν μπορώ να βάλω ESA αναρτήσεις μετά την αγορά της ή όχι (το αντίστροφο δηλαδή) και αυτό γιατί μπορώ να βρω μεταχειρισμένες μαμίσιες ESA από εξωτερικό σχετικά εύκολα.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατάργηση αποφάσεων διαιτησίας για αυξήσεις! | Arkas | Ελλάδα | 10 | 24-07-2010 13:54 |