![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανε ενα κοπο-αν θελεις-να διορθωσεις γιατι αυτο ειναι πολυ πολυ κρυο χιουμορ. Σε εναν πρωταρη του φορουμ μαλιστα ειναι ακομα πιο δυσνοητο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Sorry μπερδεύτηκα!!! Πιο ψυγείο να τσεκάρει στο adve;;;; |
|
|||
|
|||
![]()
kirie kalodexoumeno to xioumor apla otan kapoios antimetopizei kapoio provlima kalo ine na iparxi mia sygratisi kai isws mia voi8eia.kalo vrady pantos soy efxome kai me to kalo na apoktiseis kai esi kapoio bmw kapote
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=kosta12gs;288426]Φιλε Ακη,
με το θεμα σου βλεπω αλλη μια φορα οτι ο καθενας ποσταρει σε μια απορια μονο και μονο για να πει το μακρυ του και το κοντο του. Τελος παντων... επειδη μου ειχε τυχει και εμενα(θα βρεις παρομοιο θεμα στο φορουμ) .... σε πρωτη φαση αλλαξε τη τσιμουχα (στρογγυλη ροδελα) στην ταπα λαδιου, γιατι ειναι πιθανον απο τα νερα βροχης, υγρασια, να εχει παρει μεσα και να σου το μαζευει εκει επανω. Εμενα το φαινομενο ηταν εντονο το χειμωνα και μηδαμινο το καλοκαιρι, μεχρι που αλλαξα τη ροδελα σε μια αλλαγη λαδιωνν και ησυχασα. Μετα τσεκαρε και τη σταθμη του ψυγειου σου. Αν εχεις διαρροη στα λαδια, τα πραγματα ειναι δυσκολα, αλλα δε βαζουμε και με τη πρωτη το πιο στραβο στο μυαλο μας. Αυτα...[μπορεις να μου πεις που στο forum θα το βρω παρομοιο επειδει εψαξα στα τεχνικα και δε το βρηκα |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας αν θες τι μηχανή έχεις. Εγώ είχα έντονα το συγκεκριμένο φαινόμενο στο 650 τους χειμερινούς μήνες κ εξαφανίζοταν σε νορμάλ θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Παρατηρούσα τη στάθμη του αντιψυκτικού για τυχόν διαρροές απ την αντλία νερού αλλά όλα ήταν οκ. Αν έχεις ελαιόψυκτο λογικά ισχύει αυτό που έγραψαν οι συμφορουμίτες πριν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Nα είσαι πάντα καλά και καλά χλμ να έχεις.... Φιλικά, Argi, ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
που αναμφίβολα είχε καλή πρόθεση και χιομοριστική διάθεση αλλά σαν moderator θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο προσεκτικός? Συγνώμη για το spam, δεν το συνηθίζω. Πάντα με εκτίμηση και σεβασμό ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΑΝ ΑΦΡΟΣ.ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΥΤΕ Η ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΡΟΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΣΑΣ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΑΔΙΑ | basilis76 | Διάφορα | 11 | 01-12-2010 12:53 |
ΠΛΕΞΟΥΔΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ... | lostre7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 25-11-2010 15:59 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ESA. | pattakos | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 04-05-2010 08:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ... | GSakias | Φροντίδα | 17 | 03-05-2010 13:20 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ABS ??? | xomateros | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-03-2009 21:52 |