![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
στα xenon βασικο ειναι η καλη και σωστη εγκατασταση και να μην ειναι τελειως φθηνιαρικα στο varadero ειχα βαλει και για 4 χρονια προβλημα μηδεν ακομα τα εχει ο επομενος (5ος χρονος) και στη μπεμπα τωρα το ιδιο προσοχη στα φθηνιαρικα μπορει να κανουν ανεπανορθωτη ζημια στα ηλεκτρικα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι εχω ακουσει για φιλτρο στο μπαλαστ .. Ενα χρονο που εχω στην μεσαια σκαλα xenon ολα οκ. Σημερα μαλλον λογω του ρευματος που τραβανε δεν οπλισε το abs οταν ξεκινησα και βγηκε εκτος . Το εκανα reset και δουλεψε . Παντως οντως τραβανε πολυ ρευμα. Είπα στον πωλητη μου στο ebay για το προβλημα και θα μου στειλει δωρεαν 4 λαμπες οποτε οκ. Εχω βαλει τετραδα.Παντως ειναι οτι πρεπει στο ταξιδι!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
amber κοινως ρευμα τραβανε στην εκκινηση (7-9 αμπερ μετρημενα με αμπερομετρο αναλογα το ballast),στην συνεχεια που δινει η λαμπα το πληρες φως πεφτει στα 4amber,οπως και η κοινη μαμα λαμπα αλογονου που φορας............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέχρι σήμερα, σε 5 μηχανάκια με Xenon,
δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! |
|
|||
|
|||
![]() Και εγώ κανένα πρόβλημα . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ούτε εγώ έχω κανένα πρόβλημα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ εκτός από μια καμένη λάμπα, δεν είχα κανένα πρόβλημα
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Xenon 1200gs | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 43 | 08-04-2010 01:56 |
XENON 1150 | allen | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 01-04-2010 22:37 |
Φώτα XENON | Gazi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 24-01-2010 14:59 |
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα προβληματα της συμβιωσης σου με την μοτοσυκλετα σου; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 19-03-2009 11:19 |
Τοποθέτηση xenon | Adrian | Τεχνικά θέματα διάφορα | 1 | 26-12-2008 20:35 |