![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω υπήρξε υπερβάλλων ζήλος και από τις 2 πλευρές...
Εγώ από την άλλη έχοντας αλλάξει πολλους υπολογιστες apple το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάρω ΜΟΝΟ apple. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα διαφωνήσω με το θέμα,γιατί όπως πεί και στο παρελθόν,εχω συνολικά 3 mac...Αγορασμένα από Αμερική απευθείας...Σε ότι και αν ζήτησα η ανταπόκριση ήταν ακαριαία!!!!!!!Μιλάμε βέβαια για Σεπτέμβριο 2010(Σε ένα ανεπέστιτο προβληματάκι που είχα).....Πάντος apple και πάλι aplle... Απόσπασμα:
Once you get a mac,you never go back!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ όμως που δεν ξέρω απο υπολογιστές καλά και απλα θέλω να κάνω την δουλειά μου,ακούγοντας κάτι τέτοιο θα ρίξω με την μια χ.
και κολλάω και στο θέμα εγγύησης! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες και για την χρήση που του κάνεις...αλλωστε ετσι πρέπει να κάνει ο καθένας μας...value for money...Στη θέση σου και εγώ δεν θα έπαιρνα mac....Αλλά όταν ασχολείσαι επαγγελματικά,σίγουρα οι επιλογές διαφοροποιούνται!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσέχετε που ρίχνετε τον οβολό σας..... | frits | Χιούμορ | 15 | 18-11-2010 15:09 |
Τι να κάνετε αν σας πάρει ο γερανός το αυτοκίνητο... | Πάνος | Αστεία Video | 11 | 08-07-2010 18:27 |
Κοιτάξτε τι μπορείτε να κάνετε με ένα Iphone... | Capitain | Διάφορα | 5 | 28-05-2010 16:14 |
Τι δώρο θα κάνετε φέτος στη σύζυγο ;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 01-12-2009 17:08 |
Τι πρέπει να μάθετε πριν κάνετε παιδιά!! | Alext | Χιούμορ | 3 | 07-09-2009 22:31 |