![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γουάτ ις δατ ;
![]() Ένα διπλό κι από εμάς, φυσικά, θα είμαστε φρόνιμοι. Ρόλεϋ, πεντικιούρ, μανικιούρ, εμού του ιδίου. ΥΓ: Πασχάλη, περαστικά σας. Last edited by nikos-x; 13-01-2011 at 23:18. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Περαστικά, . . ...και να 'ναι άθραυστη η γιαγιά! |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα το πρωί πραγματοποίησα επιτόπια αυτοψία στο Βιο-καφενείο «Κρίταμο». Πρόκειται για μικρό cult μαγαζάκι στην οδό Κλεισούρας 8.
Ανεβαίνετε την Βενιζέλου από Εγνατία. Ο πρώτος πεζόδρομος δεξιά (όπου βρίσκεται και ο «Χατζής») είναι η Κλεισούρας. Στα 25 μέτρα δεξιά είναι ο αρ. 8. GPS, χάρτες, συντεταγμένες και αλγοριθμικές εξισώσεις για την εύρεση του καφενείου, δεν κρίνονται απαραίτητα… Σάκης Σοφία Νίκος Ειρήνη Φίλιππος Εγώ (90% μετά της συζύγου) Κι ένα φιλικό ζευγάρι Σύνολο: 9 Ο 10ος που θα κάνει ρεζερβέ κερδίζει ένα πρόγραμμα ριζικής ανώδυνης αποτρίχωσης με φωτόλυση στις μασχάλες. Προλάβετε! Παρατήρηση 1. Δεν τζαμάρω... . ... τα τζάμια χρειάζονται ακόμα στο μαγαζί. Χειμώνα έχουμε... Παρατήρηση 2. Η ατυχής αλλαγή πασαρέλας του παρόντος thread, κατ΄εμέ ανήκει στη σφαίρα της λαογραφίας και του εντόπιου διαδικτυακού ...φολκλόρ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην το παρακάνετε..
![]() Ζουλεύω, καλά κρασιά να πιείτε και να καλοπεράσετε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι μόνο μας το 'πες, αλλά ήταν ακριβώς κι όπως μας το 'πες.
![]() Τα παιδιά που παίζανε και τραγουδούσαν, δημιούργησαν μία συναυλιακή ατμόσφαιρα με το άρωμα της παρέας από τις "μπουάτ" της δεκαετίας του '80. . . Κρασάκι, μπυρίτσες, με την ξυλόσομπα να μας ζεσταίνει και τους ροκ ρυθμούς να μας εκστασιάζουν. . . Περισσότερο εμένα, ο Φίλιππος "φτιάχνεται" με Ηπειρώτικα κλαρίνα. Η ροκ βραδιά μας, που εμένα μου θύμισε τις ροκ βραδιές της γειτονιάς μου και έναν άλλο τρόπο ζωής, έκλεισε νωρίς και άδοξα, μιας και στα τέσσερα βιντεάκια που "τράβηξα". . . ξέχασα να προσθέσω. . . ήχο ![]() Ίσως να είναι μία καλή δικαιολογία για να το επαναλάβουμε, ανυπομονώ να το ξαναζήσω. ![]() Last edited by nikos-x; 15-01-2011 at 13:48. |
|
|||
|
|||
![]()
ο Φίλιππος "φτιάχνεται" με Ηπειρώτικα κλαρίνα.
...βρε Νικόλα είπαμε κλαρίνα το καλοκαίρι. ...αλλά για άκου και αυτό που ακούγεται όλες τις εποχές ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..αυτό δε θα αρέσει σίγουρα στον Βασίλη
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτές οι …εκ βλαστοκυττάρων ροκ καταστάσεις, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έγιναν πιο σπανιοφανείς κι από την μαύρη τίγρη της Σουμάτρας. Καραγουστάρω που γουστάρατε φάση. Με το που θα αφουγγραστώ την επόμενη, θα το βγάλω στα μανταλάκια! Ευχαριστώ σύσσωμη την ντρινκ τιμ για την ωραία παρέα. Άφεριμ guys and girls! Last edited by Uriah Heep; 15-01-2011 at 15:32. |
|
|||
|
|||
![]() Το απόλυτο πάντρεμα, . . . . ...κλαρίνο με παραδοσιακά ινδικά όργανα! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GITANE ROCKS 500 MTB | MIKEVIII | Πωλήσεις γενικώς | 7 | 04-02-2011 09:53 |