![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαράκι, είναι ακριβώς όπως το λες....μόνο για γνώστες.....
καλή επιτυχία, να ξέρεις όμως ότι οι πιθανότητες δεν είναι μαζί σου... ![]() εγώ θα το έπλενα και θα το έβαζα σε μια γωνιά στο σαλόνι... |
|
|||
|
|||
![]()
Εργαλείο το μοτόρι...Τι να πω...Προσωπικά δεν θα το πούλαγα αλλά οταν βάζει ο νους του ανθρώπου κάτι,δύσκολα το αλλάζεις!!Καλοπούλητη να είναι φίλε!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μακάρι η B.M.W. να είχε τα συστήματα διαχείρισης καυσίμου της Honda.Θα είμασταν ευτυχέστεροι (και οι νεότεροι, απροβλημάτιστοι)
|
|
|||
|
|||
![]()
... πωω!...τι καρατουμπανο ειναι αυτο ρε φιλε !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν όχι, εύχομαι καλοπούλητη. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου ρε Ντίνο!!!:sm5::sm5:
![]() ![]() τούμπανο το εργαλειο...... αλλα και η αγγελία ΙΣΑΞΙΑ του!!!!! σε παω!!! ![]() ![]() καλοπούλητη!!! ![]() ![]() ![]() Last edited by vasorfa; 18-01-2011 at 15:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Οσοι με ξέρουν θα αναρωτιούνται τι να έχω στο άρρωστο μυαλό μου για υποψήφια αγορά. Λοιπόν, έχω αυτό, ήτοι R 990 GS/RR Καρμπυρατεράτο, με συμβατικό μπροστινό, άνευ A.B.S με χειροποίητο πλαίσιο/υποπλαίσιο κλπ,κλπ. Είπαμε, άλλοι,μεγαλώνοντας χαζεύουν στις βιτρίνες καναπέδες-σαλόνια και Plasma TV,εγώ ονειρεύομαι "σίδερα".Στα 48 μου με τα προβλήματά μου και τις αγωνίες μου, μπορώ ακόμα να ονειρεύομαι...
|
|
|||
|
|||
![]() αυτο ειναι οπλο φιλαρακι..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Καλοπούλητο . ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΗΝ ΠΗΡΑ | basilis76 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 31 | 23-12-2010 10:14 |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 18:13 |