![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επιβαιβεώνω και γω όλα τα παραπάνω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι... καλοί φίλοι... και ουχί καχύποπτοι!!
Σ'ευχαριστώ Θοδωράκο !!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Με τόση κουβέντα που έγινε θέλω να μάθω και εγώ που είναι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Επειδή γνωριζετε ποσο ανοιχτός είμαι και δεν κρύβομαι πισω απ´ το δάχτυλο μου, ακουστε λοιπον πως μου το ζητησε ο φιλος μου ο Δημητρης: "Επειδή δεν έχω καμια ορεξη να μπλεξω με φορουμ - λόγω κακής προηγούμενης εμπειρίας - και επειδή δεν προλαβαινω κιολας, μη με ανακατεψεις καθολου... Αν τωρα ειναι καποιος φιλος σου που μου τον στελνεις εσυ και δεν ειναι κανενας μυστήριος (κατα τη δική μου κριση εννοούσε) τότε πολύ ευχαρίστως μεμονωμένα να τον εξυπηρετήσω!!! Κι ετσι λοιπόν εστειλα το Θοδωρακο εκει να βαλει Xenon και πηγα κι εγω το Σαβατο να του κανω παρεα κ´να πιουμε καφεδακι... Σε ερωτηση δε του Τεό να ποσταρει για τα Xenon στο φορουμ και να πει την εμπειρια του, ο Δημητρης ηταν καθετος... "μην ποσταρεις τιποτα"... Ελπιζω για μερικους τωρα να ειναι πληρως ξεκαθαρα τα πραγματα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 06-07-2012 19:19 |
| ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Διάφορα | 0 | 07-12-2010 17:02 |
| ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ....??? | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Ελλάδα | 7 | 26-08-2010 20:39 |
| Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ.... | georgekostas | Κόσμος | 23 | 12-11-2009 10:55 |
| O ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 06-11-2009 12:55 |