![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητοί μου συμforumίτες, ceteris paribus, που έλεγαν και οι αρχαίοι άλλων πρόγονοι, δηλαδή με τα υπόλοιπα δεδομένα σταθερά ή αδιάφορα, ήτοι χώρα κατασκευής, λαθραίο ή όχι, κόκκινο ή λιλά, μάρκα, ακριβό ή φτηνό…
τα τεχνικά χαρακτηριστικά, που παραθέτω, είναι καλά? Θα την παίρνατε εσείς την στολή? |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε ckk μαλον μιλας για αυτο:
www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=506005&lang=en δεν ειμαι κ ο πιο καταλληλος να βοηθησω,αφου δεν ειμαι κ ο πιο εμπειρος στο forum. Ίσως το link δωσει μια εικονα στους συμφορουμιτες που γνωριζουν περοσσοτερο!!! |
|
|
|||
|
|||
|
εφόσον είναι ξεπούλημα από stock, η τιμή θα είναι υπερβολικά καλή...
φαινεται καλό, να το πάρεις και να ξέρεις ότι για κάποιο λόγο όλοι οι γνωστοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν κοινά υλικά (πχ cordura) προσοχη στο νουμερο.....την εχουν πατησει πολλοί..... ό,τι και να σου βγει....έχεις πολλές πολλές πιθανότητες να βγει ΟΚ μεγεια... |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά ρώταγα, διότι δεν ήξερα. Εν τω μεταξύ, μου την έστειλαν την στολή και την φόρεσα ήδη. Δεν έχω ξαναφορέσει για να μπορώ να συγκρίνω, αλλά η αίσθηση είναι πολύ καλή. Σίγουρα δεν θα έχει την αίσθηση των πανάκριβων Dainese – Revit – BMW. Αν κάνει την δουλειά της όμως σε θέματα αντιανεμικής – αδιάβροχης – διαπνέουσας – ζεστής - ευκολοφόρετης – ασφαλούς (προστατευτικά παντού) – 4 εποχών – κλπ ελάσσονος σημασίας καλουδιών και όλα αυτά σύμφωνα με Ευρωπαϊκά ISO και τεσταρισμένα κατά EN 1621-1…
Και τώρα εντυπώσεις. Χθες Κυριακή, την φόρεσα μέχρι Ερμιόνη και οι εντυπώσεις είναι καλές. Δεν κρύωσα (πέρασα κομμάτια με παγωμένη υγρασία), δεν ζεστάθηκα όταν έκανα ένα μισαωράκι χωμάτινο Σοφικό – εκεί που θα πάτε για την πίττα και μάλλον εμείς δεν θα μπορέσουμε το χωμάτινο Σάββατο, δε κρύωσε επάνω μου μετά το χώμα σε ταχύτητες μέχρι και 160 στις ευθείες και το μόνο που φόραγα από μέσα ήταν ένα ένα T-Shirt με ισοθερμικό πάνω – κάτω και εσώρουχα. Προχθές το Σαββάτο, ξεκίνησα πρωί με 4 βαθμούς από το σπίτι για Σούνιο φόραγα 2 T-Shirts, το ισοθερμικό και ένα φανελάκι και ίδρωσε λίγο, όταν έφτασα στο Σύνταγμα. Μάλλον καλή αγορά για €120 ΤΟ SET. Παραθέτω και φωτό. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εγώ, χωρίς να το ξέρω.. ![]() Απόσπασμα:
Σε νούμερο λίγο μεγάλο το μπουφάν, αλλά θα ήταν λίγο μικρό το απλό Large. Ευχαριστώ. |
|
|
|||
|
|||
|
καλοφορετη!!!
εμενα μου αρεσε κ ειναι value for money!!! |
|
|
|||
|
|||
|
καλοφορετη χρηστακο........μονο μεσα απο τα ταξιδια και τα χλμ,θα δεις αν αξιζε τα χρηματα που εδωσες
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όντως έτσι είναι. Ο καιρός και τα χιλιόμετρα θα δείξουν. Ξέρεις λόγω ‘καινούργιο κοσκινάκι μου’, ψάχνω ευκαιρίες να βγω με την μηχανή για να την φορέσω. Πχ τώρα με την βροχούλα, σκέφτομαι να πάω μια βολτούλα προς Νέα Μάκρη… Πάντως καλύτερα να φάω τα τυχόντα νερά της φτηνής μούφας τώρα, παρά να μου χαλάσει εκδρομή. Last edited by ckk; 24-01-2011 at 19:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως Χρίστο για τα χρήματα που έδωσες, ότι και ναναι, είναι σίγουρα value for money, ακόμα κι αν την κρατήσεις για δεύτερη, για εκεί ασ πούμε που δε θα ήθελες να λέρωνες την ακριβή σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα με την βρόχα να ρέει ‘right through’, που έλεγε και ο αείμνηστος… έκανα από το πρωί καμιά 60 χλμ. Πήγα στο συνεργείο γιατί εχθές μου έβγαλε ‘EWS’, σε άλλη δουλειά στην Αγία Παρασκευή και γύρισα σπίτι, επίτηδες, από το βουνό, Άγιο Πέτρο – υψόμετρο 750μ., με ΑΠΙΘΑΝΟ άνεμο – κρύο – χαλάζι και ομίχλη. Το έκανα για να τσεκάρω την στολή αλλά και για την βόλτα.
Μόνο το κράνος, BMW 5, θάμπωνε απίθανα και η θερμοκρασία πρέπει να ήταν τόσο χαμηλή με τα χαλάζια, που μου θάμπωνε τους καθρέπτες. Εσωτερικά δεν αισθάνθηκα τίποτα. Ούτε κρύο, ούτε νερά… ούτε για πλάκα. Στεγνός έφτασα και η στολή έχει στεγνώσει και αυτή ήδη. Οι τσέπες επίσης στεγνές. Με τις μπότες επίσης κανένα πρόβλημα. Οπότε το test event για τις καλοκαιρινές Άλπεις, πήγε μια χαρά. Και Ικανοποιημένος πάω τώρα για ύπνο. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στολή για χειμερινή εξόρμηση | merlinios | Ένδυση | 23 | 10-10-2010 21:44 |
| Στολή BMW RALLYE 2 | panos | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 3 | 08-09-2010 12:00 |
| Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 36 | 31-07-2010 04:00 |
| Στολή διαιρούμενη SHOEI Νο 54 | κουτσαφτης βασιλης | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 06-01-2010 16:57 |
| Δεν το βάζει κάτω | essel | Αστεία Video | 7 | 18-11-2009 18:26 |