![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Πολύ ενδιαφέρον...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΕΚΑΝΑ POST ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ (ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ Η "ΜΟΥΡΓΑ"ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟN ΕΣΘΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
![]() ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ(ΑΝ ΞΕΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ.EINAI MANOYΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ) Last edited by HERC; 29-01-2011 at 09:24. |
|
|||
|
|||
![]() Νομίζω οτι είναι αρκετά χρήσιμο.....
|
|
|||
|
|||
![]()
ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό κόλπο αν και χρονοβόρο. Προσωπικα πάντως στην μηχανή μου από ένα γνωστό βενζινάδικο και πολύ φτηνό ως δια μαγείας εδώ στο ηρακλειο βενζίνη δεν ξανάβάζω.
καλή πατέντα είναι μια μεγάλη μπετόνα κι άλλη μια δίπλα όπου θα βάζουμε την καθαρή βενζίνη και μετά να αδειάζουμε στην μηχανή νομίζω ότι υπάρχει και μπετόνά με βρύση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά άμα είσαι μερακλής... Καλά δεν απαγορεύεται να γεμίζουν μπιτόνια για λογους ασφαλείας?
|
|
|||
|
|||
![]()
σε μπουκαλακια απαγορευεται,αν εχεις μπιτονι απο σκληρο πλαστικο τοτε δεν υπαρχει προβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() κσι με μπιτονάκι με προδιαγραφές να πας,πάλι υπαρχε4ι σοβαρη περίπτωση να σου πουν όχι...ή να σε πάνε σε συγκεκριμενη αντλια..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμμ...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ... | HERC | Διάφορα | 4 | 20-01-2011 10:31 |
14-6-1987, ΕΛΛΑΔΑ-ΕΣΣΔ:103-101.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ | emix | Αγώνες | 12 | 14-06-2010 21:35 |
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ?? | BUSA MAKIS | Γενικά - Αναβάτης | 6 | 21-02-2010 20:56 |
΄΄10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ΄΄ | MARK | Χιούμορ | 4 | 21-12-2009 12:06 |
10 blogs ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ | essel | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 23-09-2009 22:40 |