![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Για εμάς που έχουμε μπει πρόσφατα στο σάιτ είναι ωραίο να βλέπουμε διάφορες εκδηλώσεις από τον χώρο.
υ.γ.Είναι και πολύ πρωτότυπο.Δεν το έχω δει σε άλλο σάιτ.Για εμένα να μείνει. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα πάντως που μπαίνω με iPhone δε μου έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, είτε μπω μέσω 3G GPRS είτε μέσω Wi-Fi.
Το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι έχω παρατηρήσει να μου εμφανίζονται πολλές φορές οι ίδιες φωτό, αλλά κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο. |
|
|
|||
|
|||
|
τι ειπες τωρα........vasorfa χωρις γκρινια
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πάντως εγώ απο το δίκτυο στο γραφείο, έχω σοβαρό πρόβλημα και συν ολα τα άλλα, εμφανίζονται και φωτό που δεν θα ήθελα !!! ....σαν τις σταθερές κάμερες ένα πράγμα !! ![]() Υ.Γ.: αυτή είναι η τρίτη φορά που προσπάθησα να το ποστάρω !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν φτάνει που είσαι πρώτη μούρη,βάζεις και χέρι;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Εμένα μου αρέσει που βλέπω την φάτσα του Βασίλη!!!
![]() ![]() ![]() Αν κολλάει το κιν. σου(HTC) πέτα το και πάρε Samsung ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παλιοχαρακτηρες.....
![]() ![]() ![]() εγω σας λεω τον πονο μου και εσεις με κοροιδευετε,,,, ![]() ![]() ![]() θα το πώ στην μαμά μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στο θεμα μας παλι....οταν ειμαι συνδεδεμενος με adsl ή adsm ταχύτητες,ολα ειναι οκ...ομορφες και οι φωτω....ειδικά εκεινος ο 2μετρος Λεβέντης,απο την Κρήτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αλλα............. πολλες φορες.....μπαινοντας απο gprs η η κλικ κλιμ.....dialup---για οσους θυμουνται.......τα πράγματα γίνονται δυσιοιωνα---αργα και βασανιστηκα........θες να δεις κατι και στο τελος βλαστημας... ![]() ![]() ![]() ![]() με αποτέλεσμα η πίεση του Λεβέντη![]() και άλλων ,,,,![]() ![]() να ανεβαινει σαν το....χρεος![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φτιαχτε το τωρα....θα αιτηθώ αλλαγή διοίκησης ![]() ![]() ![]() ............................ Θα γεμίσω μια μπανιερα με νερο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και θα μπαν(ι)άρω απο διοικούντες μεχρι αρχιμανδριτες,ποπολα.και........ το νου σας!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
σαν ζωντοχηρα κανεις !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί όποτε γράφει ο Βασίλης τον παίρνουμε από τα μούτρα όλοι μας?
![]() Είναι παιδί για πείραγμα ή μου φαίνετε ?Έλα ρε Βασίλη μην χαλιέσαι θα σου δώσω το δικό μου που δεν έχει πρόβλημα ![]() Και στο τέλος ασχολούμαστε όλοι μαζί του και χάνουμε το νόημα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | mrdaellis | Ανέκδοτα | 3 | 19-11-2009 11:06 |
| ιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών | Alext | Χιούμορ | 1 | 10-11-2009 02:30 |
| Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών!!! | emix | Ανέκδοτα | 8 | 04-11-2009 20:53 |
| Φωτο της Μηχανης Μου. | sansiro.sugata | Γενικά - Αναβάτης | 14 | 06-10-2009 00:16 |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |