![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
αν αυτή εκπέμπει ερωτισμό,τότε και εγώ είμαι Πορτορικανός λαχειοπώλης!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τις ελλειπείς μου γνωριμίες μέσα...Απόσπασμα:
Εσύ πιάσε μια 5άδα στο 3 . Τώρα που την ξαναβλέπω, δεν παίζεται η γκόμενα αγόρι μου. Πω πω… συντηρητική, ντροπαλή Last edited by ckk; 06-02-2011 at 23:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ημουν σίγουρος!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εισαι?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
κοίτα την φωτοσοπιά μπορείς να την ερωτευθείς.απο κοντά μην την δεις και τρομάξεις
![]() είχε και στο χωριό της 5th avenue που κόβανε τον πατσά με το ψαλίδι? |
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά να μην...
Γίνομαι προβλέψιμος σιγά - σιγά? Μήπως αφιερώνω πολλές ώρες εδώ μέσα? Μήπως να είμαι περισσότερο με... Θεοδώρα?Απόσπασμα:
Αλλά δεν πειράζει. Κάτσε να με κοιτάς να παίρνω την κοπέλα και μετά και τα δημόσια έργα, το ένα πίσω από το άλλο. Αυτοκράτορας και γω κοντά της.Είναι και φραγκάτη η γκόμενα… έχουμε και κοινά. Αυτή ψωνίζει από την 5η Λεωφόρο $10,000 φόρεμα, εγώ κάποτε έμενα εκεί. Έ ρε ντουνιά Τι έχει να γίνει… κάτσε υφυπουργινίτσα μου να πάμε την άλλη Κυριακή στο Σοφικό, να δεις τι πίττα θα φας. Υπουργός θα γίνεις μετά. Έ Ντινόπουλε, τί λες για την γραμματοσειρά τώρα? Ε ρε γλέντα... Last edited by ckk; 06-02-2011 at 23:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η γραμματοσειρά έχει κάτι....... παραπλανητικό!!!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αυστριακός υπουργός Οικονομικών: "Δεν θα εγκρίνουμε την δόση του Δεκεμβρίου προς την | gsmaniac | Επικαιρότητα | 35 | 17-11-2010 18:58 |
| Η Τζούλια .... ΚΑΙ υπουργός .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 10 | 12-03-2010 13:02 |
| Ο υπουργός...! | georgekostas | Ανέκδοτα | 14 | 25-02-2010 11:29 |