![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Όταν την πληρώνουν αθώοι ποιος φταίει?
![]() Τι έκαναν τα ΜΑΤ τόσες ώρες εκεί? Γιατί δεν έφυγαν μετά την σύλληψη του κατηγορούμενου? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
πολλα εχουν γινει στην κερατεα τον τελευταιο καιρο και η κατασταση εχει ξεφυγει ασχετα που η τηλεοραση το κανει γαργαρα.και καλα, να δεχτω οτι επρεπε η αστυνομια να κανει εφοδο για μολοτοφ κλπ,αυτο ομως που δεν μπορω να δεχθω ειναι το ρεμαλι ο ασφαλιτης να τραβαει πιστολι απεναντι σε αοπλους πολιτες και αυτο που μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι ειναι το γουρουνι ο ματατζης που γρονθοκοπησε και πεταξε κατω γερο ανθρωπο .μπραβο στην ελληνικη αστυνομια που υποθαλπτει τετοιους αλητες μπραβο και σε εμας που τους πληρωνουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτα που γραφεις κορωνα μου, τα περι ''του φορτωσαν δυο κακουργηματα επειδη φορουσε μπουφαν μηχανης....'' μην τα λες σε εμενα σε παρακαλω πολυ, αλλα σε καποιον που ανεχεται να τον κοροιδευουν!!!! Και στο κατω κατω αν μου φορτωσουν δυο κακουργηματα επειδη δεν ''ετρεξα'' σημαινει οτι "η βλακας ημουνα που δεν ετρεξα "η συμετειχα και δεν τους πηρα χαμπαρι να με κυνηγανε!! Ακομη και παρων να εισουνα/ειμουνα εισαι και ειμαι ανικανος να δω το παραπτωμα με το τροπο που το βλεπει και το ξεχωριζει ενας αστυνομικος!!!! Οτι και να μου πεις κορωνα μου ειμαι υπερ της αστυνομιας και των σωματων ασφαλειας εν περιοδω Δημοκρατιας και κατα αυτων εν περιοδω δικτατοριας!! Ακομα και στις σφαλιαρες ειμαι υπερ να ριχνει η Αστυνομια αλλα δυστυχως ριχνει λιγες ¨η καθόλου, διοτι αν εριχνε πολλες οι τυποι που δικαζονται π.χ. ως στελεχη των ''Πυρηνων'' θα ειχαν φτυσει και τα δοντια τους καταμαρτυρωντας τους παντες και τα παντα, οχι τωρα που δεν αναγνωριζουν Δικαστηρια, Δικηγορους και Πολυτευμα!!!!! Ο νομοταγης πολιτης ουτε φοβαται ουτε βρισκεται ''κατα λαθος'' σε μερη και ωρες που η περιοχη ''βραζει''. Καθεται σπιτι του!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιωργο αν θυμασαι τον Δεκεμβρη του 08 η αστυνομια πρωτα βαρεσε στο ψαχνο και μετα χαιδεψε...
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=GeorgeP;312650]Πως ειδες τις δικογραφιες? με ποια ιδιοτητα???
τις δικογραφιες τις ειδα γιατι ημουν με τον δικηγορο μας γιατι σου ειπα οτι ειναι πολυ δικο μου προσοπο. Αυτα που γραφεις κορωνα μου, τα περι ''του φορτωσαν δυο κακουργηματα επειδη φορουσε μπουφαν μηχανης....'' μην τα λες σε εμενα σε παρακαλω πολυ, αλλα σε καποιον που ανεχεται να τον κοροιδευουν!!!!το λεω σε εσενα γιατι καποτε πρεπει να βγαλεις τις παροπιδες σου Και στο κατω κατω αν μου φορτωσουν δυο κακουργηματα επειδη δεν ''ετρεξα'' σημαινει οτι "η βλακας ημουνα που δεν ετρεξα "η συμετειχα και δεν τους πηρα χαμπαρι να με κυνηγανε!! η οτι δεν εχω κανει τιποτα για να τρεξω Ακομη και παρων να εισουνα/ειμουνα εισαι και ειμαι ανικανος να δω το παραπτωμα με το τροπο που το βλεπει και το ξεχωριζει ενας αστυνομικος!!!!τοτε μπραβο σου εσυ πρεπει να μας γραφεις απο την γουατεμαλα Οτι και να μου πεις κορωνα μου ειμαι υπερ της αστυνομιας και των σωματων ασφαλειας εν περιοδω Δημοκρατιας και κατα αυτων εν περιοδω δικτατοριας!!το ξερω οτι εισαι κολλημενος Ακομα και στις σφαλιαρες ειμαι υπερ να ριχνει η Αστυνομια αλλα δυστυχως ριχνει λιγες ¨η καθόλου, διοτι αν εριχνε πολλες οι τυποι που δικαζονται π.χ. ως στελεχη των ''Πυρηνων'' θα ειχαν φτυσει και τα δοντια τους καταμαρτυρωντας τους παντες και τα παντα, οχι τωρα που δεν αναγνωριζουν Δικαστηρια, Δικηγορους και Πολυτευμα!!!!!ΕΛΙΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ Ο νομοταγης πολιτης ουτε φοβαται ουτε βρισκεται ''κατα λαθος'' σε μερη και ωρες που η περιοχη ''βραζει''. Καθεται σπιτι του!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?? ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχοντας μαγαζί στα Εξάρχεια από το 1999 μπορώ να πω ότι έχω μεταπτυχιακό στο θέμα ....
Πολύ σύντομα λοιπόν 1. Η αστυνομία και ειδικά τα ματ βαράνε επί δικαίων και αδίκων, απλά δεν πρέπει να βρίσκεσαι στην ακτίνα δράσης τους... 2. Πάντα ενεργούν με εντολές .....π.χ κουκουλοφόρος βάζει φωτιά σε αυτοκίνητο στα 20 μέτρα απόσταση, δεν επεμβαίνουν αν δεν πάρουν εντολή.. 3. Ανύποπτος περαστικός ειδικά αν είναι ντυμένος με μαύρα, και "κολλήσει" σαστισμένος μπορεί πολύ εύκολα να βρεθεί από κατηγορούμενος εώς με μερικές μελανιές στην πλάτη... |
|
|
|||
|
|||
|
και εγω οταν σπουδαζα στο ωδειο στο κεντρο της αθηνας και πηγενα να παρω το λεωφορειο εφαγα τοσες ροπαλιες στην πλατη μου γιατι ετυχε να φοραω μαυρο μπουφαν και να εχω την θικη της τρομπετας μου στην πλατη....ακομα ποναω!!!
περιττο να πω οτι το οργανο αξιας 300000 δρχ εγινε για τα σκουπιδια...αλλα που να βρω το δικιο μου...απο ενα τυπακι που του εδωσαν ενα ροπαλο και βαραει οποιον βρει μπροστα του....!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Στα 12 € το πακέτο τα τσιγάρα (για το κόψιμο του καπνίσματος) ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 32 | 05-03-2011 13:09 |
| Σουβάλα ή αλλιώς Πολύδροσο! | morfeas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 19-04-2010 19:48 |
| Mireo ή αλλιώς Ginius Driver | zipman | Πλοήγηση - Hardware και Software | 4 | 24-03-2010 12:05 |
| ενόχληση στα γόνατα ή αλλιώς, πονάν τα παλικάρια; | kostas-patra | Γενικά - Αναβάτης | 22 | 15-11-2009 22:03 |
| R1 ENDURO - Η αλλιώς ο ψυχασθενής SJAAK | panGS | Ταξίδια στο εξωτερικό | 16 | 22-06-2009 23:05 |