GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-02-2011, 19:38
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Κερατέα, ή αλλιώς, τα κανάλια το κάνουν αβαβά...

Όταν την πληρώνουν αθώοι ποιος φταίει?
Τι έκαναν τα ΜΑΤ τόσες ώρες εκεί?
Γιατί δεν έφυγαν μετά την σύλληψη του κατηγορούμενου?
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 19:49
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατρε μου (ortho) δεν τα βαζεις ολα ομως!!!

Το γιατι μπηκαν τα ΜΑΤ στο χωριο ειναι εδω http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=253567&cid=4 στην τελευταια παραγραφο που λεει για μολοτοφ, ναρκωτικα κ.λ.π.!!!!!! Και οχι για να κτυπησουν τους κατοικους οι οποιοι μην ξεροντας γιατι μπηκαν οι αστυνομικοι στο σπιτι του ''αναρχικου'' θεωρησαν οτι η εισβολη (με εισαγγελεα) σχετιζεται με το θεμα του ΧΥΤΑ.

Κι επιπλεον, τα ΜΑΤ, η αστυνομια και γενικα οι δυναμεις ταξης δεν εχουν τιποτα με εσενα και με εμενα, θα εχουν ομως και καλα θα κανουν να μου σπασουν και μενα το κεφαλι αν με πιασουν με μια ¨η δεκαμία μολοτωφ στο σπιτι μου!! ναι στο σπιτι μου!!!!

Οσον αφορα εμενα, αν και καταλαβαινω οτι εσυ εισαι εναντιον, καλως η αστυνομια κανει ελεγχους εντος και εκτος σπιτιων, καλως η αστυνομια με ακινητοποιει με χειροπεδες στον δρομο και μου χωνει και καμια σφαλιαρα οταν δεν σταματω σε σημα της για ελεγχο, καλως η αστυνομια με πυροβολει οταν δεν σταματω σε ελεγχο και πυροβολω στον αερα, καλως η αστυνομια εχει το μικροβιο της εξουσιας γιατι αν δεν το ειχε ο καθενας θα την εκανε οτι ηθελε!!!

Mηπως θα ηθελες επαναλειψη του Αθηναικου Δεκεμβρη του 2008 που η αστυνομια χαιδευε?? μηπως θελεις να ξανακαψουν τον αγνωστο στρατιωτη? Διοτι εγω τοτε παρακαλουσα να βαρανε στο ψαχνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι αυτα που βρηκανε στην κερατεα στην εφοδο στο σπιτι και οι δυο συλληψεις που εγιναν σε αυτο, αυτα τα ιδια προσωπα αφορουν!

Και μια εφοδος στα εξαρχεια δεν θα εβλαπτε!! Αν εμπαινε και ο στρατος, αυτες οι μοναδες που συζηταγαμε αλλου, και καθαριζε και μερικους ακομα καλυτερα!!!

Και για να τελειωσω με το θεμα, οταν κατσουμε στην καρεκλα του αστυνομικου θα καταλαβουμε ποσο νυκτωμενοι απο την δουλεια του ειμαστε!
Γιωργο μην εισαι προβατο και τρως το κουτοχορτο τον ΜΜΕ κανενας μα κανενας δεν ειχε ναρκωτικα.ειδα τις δικογραφίες!!!ενας ηταν μονο συλληψη απο ερευνα σε σπιτι και οι αλλοι 5 απλα δεν ετρεξαν σε επιθεση που εκαναν τα ματ με αποτελεσμα να τους σθλλαβουν και φυσικα να τους φορτοσουν πανω τους κακουργίματα....αυτη την στιγμη δικο μου προσωπο ειναι στο κρατητηριο που δεν εχει καμια σχεση με φασαριες κτλ του εκαναν συλληψη και τον φορτοσαν 2 κακουργηματα επιδη φορουσε μπουφαν μηχανης...σεβασου αυτο και κοψε τις σε παρακαλω πολυ!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:05
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω

πολλα εχουν γινει στην κερατεα τον τελευταιο καιρο και η κατασταση εχει ξεφυγει ασχετα που η τηλεοραση το κανει γαργαρα.και καλα, να δεχτω οτι επρεπε η αστυνομια να κανει εφοδο για μολοτοφ κλπ,αυτο ομως που δεν μπορω να δεχθω ειναι το ρεμαλι ο ασφαλιτης να τραβαει πιστολι απεναντι σε αοπλους πολιτες και αυτο που μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι ειναι το γουρουνι ο ματατζης που γρονθοκοπησε και πεταξε κατω γερο ανθρωπο .μπραβο στην ελληνικη αστυνομια που υποθαλπτει τετοιους αλητες μπραβο και σε εμας που τους πληρωνουμε
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο μην εισαι προβατο και τρως το κουτοχορτο τον ΜΜΕ κανενας μα κανενας δεν ειχε ναρκωτικα.ειδα τις δικογραφίες!!!ενας ηταν μονο συλληψη απο ερευνα σε σπιτι και οι αλλοι 5 απλα δεν ετρεξαν σε επιθεση που εκαναν τα ματ με αποτελεσμα να τους σθλλαβουν και φυσικα να τους φορτοσουν πανω τους κακουργίματα....αυτη την στιγμη δικο μου προσωπο ειναι στο κρατητηριο που δεν εχει καμια σχεση με φασαριες κτλ του εκαναν συλληψη και τον φορτοσαν 2 κακουργηματα επιδη φορουσε μπουφαν μηχανης...σεβασου αυτο και κοψε τις σε παρακαλω πολυ!!!
Πως ειδες τις δικογραφιες? με ποια ιδιοτητα???

Αυτα που γραφεις κορωνα μου, τα περι ''του φορτωσαν δυο κακουργηματα επειδη φορουσε μπουφαν μηχανης....'' μην τα λες σε εμενα σε παρακαλω πολυ, αλλα σε καποιον που ανεχεται να τον κοροιδευουν!!!!
Και στο κατω κατω αν μου φορτωσουν δυο κακουργηματα επειδη δεν ''ετρεξα'' σημαινει οτι "η βλακας ημουνα που δεν ετρεξα "η συμετειχα και δεν τους πηρα χαμπαρι να με κυνηγανε!!

Ακομη και παρων να εισουνα/ειμουνα εισαι και ειμαι ανικανος να δω το παραπτωμα με το τροπο που το βλεπει και το ξεχωριζει ενας αστυνομικος!!!!

Οτι και να μου πεις κορωνα μου ειμαι υπερ της αστυνομιας και των σωματων ασφαλειας εν περιοδω Δημοκρατιας και κατα αυτων εν περιοδω δικτατοριας!!
Ακομα και στις σφαλιαρες ειμαι υπερ να ριχνει η Αστυνομια αλλα δυστυχως ριχνει λιγες ¨η καθόλου, διοτι αν εριχνε πολλες οι τυποι που δικαζονται π.χ. ως στελεχη των ''Πυρηνων'' θα ειχαν φτυσει και τα δοντια τους καταμαρτυρωντας τους παντες και τα παντα, οχι τωρα που δεν αναγνωριζουν Δικαστηρια, Δικηγορους και Πολυτευμα!!!!!

Ο νομοταγης πολιτης ουτε φοβαται ουτε βρισκεται ''κατα λαθος'' σε μερη και ωρες που η περιοχη ''βραζει''. Καθεται σπιτι του!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:24
kostasmats Ο/Η kostasmats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: hlioupolh Athina
Μoto: δεν εχω

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατρε μου (ortho) δεν ...

Mηπως θα ηθελες επαναλειψη του Αθηναικου Δεκεμβρη του 2008 που η αστυνομια χαιδευε?? μηπως θελεις να ξανακαψουν τον αγνωστο στρατιωτη? Διοτι εγω τοτε παρακαλουσα να βαρανε στο ψαχνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Γιωργο αν θυμασαι τον Δεκεμβρη του 08 η αστυνομια πρωτα βαρεσε στο ψαχνο και μετα χαιδεψε...
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:26
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

[QUOTE=GeorgeP;312650]Πως ειδες τις δικογραφιες? με ποια ιδιοτητα???
τις δικογραφιες τις ειδα γιατι ημουν με τον δικηγορο μας γιατι σου ειπα οτι ειναι πολυ δικο μου προσοπο.

Αυτα που γραφεις κορωνα μου, τα περι ''του φορτωσαν δυο κακουργηματα επειδη φορουσε μπουφαν μηχανης....'' μην τα λες σε εμενα σε παρακαλω πολυ, αλλα σε καποιον που ανεχεται να τον κοροιδευουν!!!!το λεω σε εσενα γιατι καποτε πρεπει να βγαλεις τις παροπιδες σου

Και στο κατω κατω αν μου φορτωσουν δυο κακουργηματα επειδη δεν ''ετρεξα'' σημαινει οτι "η βλακας ημουνα που δεν ετρεξα "η συμετειχα και δεν τους πηρα χαμπαρι να με κυνηγανε!! η οτι δεν εχω κανει τιποτα για να τρεξω

Ακομη και παρων να εισουνα/ειμουνα εισαι και ειμαι ανικανος να δω το παραπτωμα με το τροπο που το βλεπει και το ξεχωριζει ενας αστυνομικος!!!!τοτε μπραβο σου εσυ πρεπει να μας γραφεις απο την γουατεμαλα

Οτι και να μου πεις κορωνα μου ειμαι υπερ της αστυνομιας και των σωματων ασφαλειας εν περιοδω Δημοκρατιας και κατα αυτων εν περιοδω δικτατοριας!!το ξερω οτι εισαι κολλημενος
Ακομα και στις σφαλιαρες ειμαι υπερ να ριχνει η Αστυνομια αλλα δυστυχως ριχνει λιγες ¨η καθόλου, διοτι αν εριχνε πολλες οι τυποι που δικαζονται π.χ. ως στελεχη των ''Πυρηνων'' θα ειχαν φτυσει και τα δοντια τους καταμαρτυρωντας τους παντες και τα παντα, οχι τωρα που δεν αναγνωριζουν Δικαστηρια, Δικηγορους και Πολυτευμα!!!!!ΕΛΙΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ

Ο νομοταγης πολιτης ουτε φοβαται ουτε βρισκεται ''κατα λαθος'' σε μερη και ωρες που η περιοχη ''βραζει''. Καθεται σπιτι του!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ??

ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:45
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ
Παρομοιως, αλλα για άλλο λογο!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:53
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Έχοντας μαγαζί στα Εξάρχεια από το 1999 μπορώ να πω ότι έχω μεταπτυχιακό στο θέμα ....

Πολύ σύντομα λοιπόν

1. Η αστυνομία και ειδικά τα ματ βαράνε επί δικαίων και αδίκων, απλά δεν πρέπει να βρίσκεσαι στην ακτίνα δράσης τους...
2. Πάντα ενεργούν με εντολές .....π.χ κουκουλοφόρος βάζει φωτιά σε αυτοκίνητο στα 20 μέτρα απόσταση, δεν επεμβαίνουν αν δεν πάρουν εντολή..
3. Ανύποπτος περαστικός ειδικά αν είναι ντυμένος με μαύρα, και "κολλήσει" σαστισμένος μπορεί πολύ εύκολα να βρεθεί από κατηγορούμενος εώς με μερικές μελανιές στην πλάτη...
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 20:58
danaos Ο/Η danaos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Μoto: !?!?!?

και εγω οταν σπουδαζα στο ωδειο στο κεντρο της αθηνας και πηγενα να παρω το λεωφορειο εφαγα τοσες ροπαλιες στην πλατη μου γιατι ετυχε να φοραω μαυρο μπουφαν και να εχω την θικη της τρομπετας μου στην πλατη....ακομα ποναω!!!
περιττο να πω οτι το οργανο αξιας 300000 δρχ εγινε για τα σκουπιδια...αλλα που να βρω το δικιο μου...απο ενα τυπακι που του εδωσαν ενα ροπαλο και βαραει οποιον βρει μπροστα του....!!!
Reply With Quote
Παλιό 09-02-2011, 21:04
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω οταν σπουδαζα στο ωδειο στο κεντρο της αθηνας και πηγενα να παρω το λεωφορειο εφαγα τοσες ροπαλιες στην πλατη μου γιατι ετυχε να φοραω μαυρο μπουφαν και να εχω την θικη της τρομπετας μου στην πλατη....ακομα ποναω!!!
περιττο να πω οτι το οργανο αξιας 300000 δρχ εγινε για τα σκουπιδια...αλλα που να βρω το δικιο μου...απο ενα τυπακι που του εδωσαν ενα ροπαλο και βαραει οποιον βρει μπροστα του....!!!
Είναι αυτό που λέμε "ξύλο μετά μουσικής"
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης