![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πράγματι, όμορφα λόγια. Αλλά η διαφωνία μου είναι πως χαρακτηρίζει τους Έλληνες γνήσιους Χριστιανούς, κλπ. Χα! Εμείς στη πλειοψηφία μας, ντρεπόμαστε και το σταυρό μας να κάνουμε ...
Και για να μην παρεξηγηθώ, ο κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα της θρησκείας του, έτσι; Δεν κατηγορώ κάποιον απ' αυτή τη μερίδα. Μιλάω για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς Έλληνες |
|
|
|||
|
|||
|
Και για να μην παρεξηγηθώ, ο κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα της θρησκείας του, έτσι; Δεν κατηγορώ κάποιον απ' αυτή τη μερίδα. Μιλάω για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς Έλληνες[/QUOTE]
Δηλαδή τους καλούς τους γνήσιους οι άλλοι είναι αποπαίδια γιατί δεν κάνουν τον σταυρό τους. Αρα υπάρχουν δύο ειδών Ελληνες, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και οι μή. Αλλά μπορεί και περισσοτέρων ειδών π.χ. οι Μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι, οι Ευαγγελιστές κλπ. Μήπως πρέπει λίγο να προσέχουμε τι γράφουμε; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε μου, δε καταλαβαίνω την παράθεσή σου, και γιατί θίγεσαι. Αμφιβάλλεις ότι πολλοί από τους ονομαζόμενους Ορθόδοξους (το ξαναλέω, όχι όλοι) έχουμε χλιαρή την πίστη μας (κι εγώ μαζί); Last edited by Fuji; 11-02-2011 at 17:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν θίχτηκα, απλά δεν κατάλαβα την σκοπιμότητα του διαχωρισμού.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τετοιες ######## μονο απο κινεζοταιβανεζα η ταιβανοκινεζα θα μπορουσαμε ν ακουσουμε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
καλα που εχουμε και τα θεματα της θρησκειας περα απο τα της...εντοπιοτητας
να συμφωνουμε!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 50 Λόγοι που είναι ωραίο να είσαι ΑΝΤΡΑΣ | Gazi | Χιούμορ | 18 | 04-01-2011 20:00 |
| Αν θέλεις να είσαι ευχάριστος όταν μιλάς τότε... | georgekostas | Διάφορα | 7 | 03-11-2009 20:41 |
| 69 λόγοι που αξίζει να είσαι άνδρας | georgekostas | Διάφορα | 7 | 31-10-2009 18:18 |
| Αν θες να ξαναθυμηθεις το παιδι μεσα σου διαβασετο.. | Kwstas_kef | Χρήσιμα | 8 | 07-09-2009 18:44 |
| 69 λόγοι για να είσαι άντρας | Alext | Χιούμορ | 8 | 25-05-2009 21:39 |