![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να παίξω σκούπα με ...φορτηγάκι + ράμπα?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σωστός,,,,,,,,,,,,, ![]() και αν σου δώσουν τα λεφτά από την βενζίνη που θα γλιτώσουν καθάρισες για ένα χρόνο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα θα κατεβείς ;;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι σκεφτεσαι να κατεβεις??
η απλα μας φτιαχνεις |
|
|||
|
|||
![]() Καλημέρα Σταύρο εγω θα έρθω το πρωί στο ραντεβού μόνος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eντάξει Γιάννη, πάντως δεν χρειάζετε να γράψετε εδώ για να είστε στο ραντεβού.
Εγώ θα είμαι εκεί από τις 8:20 και το αργότερο στις 8:45 φύγαμε, όσοι πιστοί προσέλθετε. Άν τώρα κάποιος φίλος θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να τον περιμένουμε για να πάμε μαζί ας επικοινωνήσει μαζί μου να το ξέρω και να μην φύγουμε χωρίς αυτόν. Τηλέφωνο στο προφίλ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για όσους δεν έρθουν μαζί μας με το πρωινό group...στις 8.30 Αμέσως μετά τον ισθμό βγαίνουμε από την εθνική με προορισμό την Επίδαυρο Μετά από 25 χλμ συναντάμε ένα βενζινάδικο AEGEAN 800 μέτρα μετά το βενζινάδικο στρίβουμε δεξιά με κατεύθυνση το Σοφικό Κρατάμε το δρόμο όλο δεξιά και σε 3,5 χλμ είμαστε στο ράντσο... Καλή αντάμωση..
Last edited by frits; 12-02-2011 at 13:29. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι φίλε μου,τελικά θα κατέβω!
πάνω κάτω,την ίδια ώρα θα είμαστε στο Ράντζο ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όμορφα....
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυξάνονται ελέω... ΦΠΑ τα διόδια της «Νέας Οδού» | S.T | Επικαιρότητα | 0 | 24-06-2010 17:57 |
Κοροιδία τα διόδια Κορίνθου-Πατρών | Leondios | Μου τη δίνει που ..... | 18 | 12-06-2010 19:30 |
Αυξήσεις στα διόδια από 15 Μαρτίου | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 13-03-2010 11:26 |
Αυξάνονται τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου | gsmaniac | Ελλάδα | 2 | 30-12-2009 00:12 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 20:07 |