GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-02-2011, 10:13
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
Προεπιλογή Απάντηση: Διαδρομή

χρήστο αν θες κάνε μια προσπάθεια και ανέβασε το στο: Vimeo, Video Sharing For You
Reply With Quote
Παλιό 17-02-2011, 10:22
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Παιδιά εγώ μόλις το είδα κανονικά. Έχω το κοκαλάκι της νυχτερίδας μάλλον. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω στο Vimeo.

Last edited by ckk; 17-02-2011 at 10:35.
Reply With Quote
Παλιό 17-02-2011, 10:36
Senior Member

Προσπάθησα να το ανεβάσω, αλλά θέλει τον ‘φάκελο’, που εγώ έχω ‘πετάξει’ ήδη. Κάποια ιδέα?
Reply With Quote
Παλιό 17-02-2011, 11:54
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά εγώ μόλις το είδα κανονικά. Έχω το κοκαλάκι της νυχτερίδας μάλλον. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω στο Vimeo.

Εξακολουθείς και το βλέπεις γιατί ο browser που χρησιμοποιείς έχει προφανώς αποθηκευμένη στην cache το video που ανεβασες στο youtube πριν το αποκλείσουν!

Απόσπασμα:
Προσπάθησα να το ανεβάσω, αλλά θέλει τον ‘φάκελο’, που εγώ έχω ‘πετάξει’ ήδη. Κάποια ιδέα?

Πρέπει οπωσδήποτε να εχεις πρόχειρο το αρχείο για να μπορέσεις να το ανεβάσεις ξανα! Αν το έσβησες τότε πρέπει να το περάσεις πάλι απο την κάμερα σου στον υπολογιστή!
Reply With Quote
Παλιό 17-02-2011, 14:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων

Εξακολουθείς και το βλέπεις γιατί ο browser που χρησιμοποιείς έχει προφανώς αποθηκευμένη στην cache
το video που ανεβασες στο youtube πριν το αποκλείσουν! den kserei apo ayta kardia mou.

Πρέπει οπωσδήποτε να εχεις πρόχειρο το αρχείο για να μπορέσεις να το ανεβάσεις ξανα! Αν το έσβησες τότε πρέπει να το περάσεις πάλι απο την κάμερα σου στον υπολογιστή!

Βαγγέλη συμπωματικά αυτές τις μέρες άλλαξα από internet explorer σε Mozilla Firefox. Απίστευτα πιο γρήγορος, χωρίς να ξέρω γιατί – δεν ξέρω από αυτά. Είμαι απλός χρήστης. Όσο για το αρχείο, δεν το έχω. Κρίμα γιατί άξιζε. Κάτι σε Stelvio… χ 10. Με μια Aston μια Ferrari και μια… δεν θυμάμαι. Όμορφο.

Τώρα για τον Καββαθά… όλα καλά στην θεωρία του ρε παιδιά. Αλλά πολύ κλάμα ο τύπος. Και όλο τα ίδια και τα ίδια. Από τα πρώτα τεύχη. Αποτέλεσμα? Σε πόσους έδωσε την σωστή παιδεία? Και αν σε πολλούς, τότε γιατί συνεχίζουμε και σκοτωνόμαστε σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους?
Reply With Quote
Παλιό 21-02-2011, 06:07
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Τώρα για τον Καββαθά… όλα καλά στην θεωρία του ρε παιδιά. Αλλά πολύ κλάμα ο τύπος. Και όλο τα ίδια και τα ίδια. Από τα πρώτα τεύχη. Αποτέλεσμα? Σε πόσους έδωσε την σωστή παιδεία? Και αν σε πολλούς, τότε γιατί συνεχίζουμε και σκοτωνόμαστε σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους?[/QUOTE]

Σωστα...δεν ειναι επικοινωνιακος! ουτε τελικα οπως ο ιδιος παραδεχεται κολος επιχειρηματιας!
Ειναι πολλοι ομως που αλλαξαν τη ζωη τους διαβαζοντας τον αλλα στους δρομους δε βρισκονται μονοι τους....
Και να μη ξεχναμε οτι μαζι με τον Καββαθα στοσυς 4Τ διαβαζεις και αλλους παμπολλους αξιολογοτατους Ελληνες αλλα και για..αυτοκινητα.
Reply With Quote
Παλιό 21-02-2011, 13:06
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα για τον Καββαθά… όλα καλά στην θεωρία του ρε παιδιά. Αλλά πολύ κλάμα ο τύπος. Και όλο τα ίδια και τα ίδια. Από τα πρώτα τεύχη. Αποτέλεσμα? Σε πόσους έδωσε την σωστή παιδεία? Και αν σε πολλούς, τότε γιατί συνεχίζουμε και σκοτωνόμαστε σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους?

Σωστα...δεν ειναι επικοινωνιακος! ουτε τελικα οπως ο ιδιος παραδεχεται κολος επιχειρηματιας!
Ειναι πολλοι ομως που αλλαξαν τη ζωη τους διαβαζοντας τον αλλα στους δρομους δε βρισκονται μονοι τους....
Και να μη ξεχναμε οτι μαζι με τον Καββαθα στοσυς 4Τ διαβαζεις και αλλους παμπολλους αξιολογοτατους Ελληνες αλλα και για..αυτοκινητα.[/QUOTE]

Θεωρώ το θέμα της οδηγικής παιδείας πολύ σοβαρό και για αυτό δεν είμαι και ευχαριστημένος από τον Καβαθά. Θα μπορούσε να έχει
κάνει πολλά περισσότερα, αλλά δεν. Να μην ξεχάσουμε και τις περίφημες αξιολογήσεις των καλών και ασφαλών… Datsun της εποχής, με τα ημιελλειπτικά φύλλα σούστας. Έτσι και συνέχισε. Έτσι και τα αποτελέσματα του επιχειρηματικού του πονήματος. Και οι υπόλοιποι συνεργάτες, μια από τα ίδια. Μην ξεχνάμε ότι όλοι ήταν και παραμένουν δημοσιογράφοι. Με τα καλά και τα κακά.
Τώρα, αν ο καθένας από εμάς είχε την ευρήνεια και με αφορμή τα γραφόμενά τους μπορέσαμε και βελτιωθήκαμε σαν οδηγοί, είναι άλλο θέμα. Θεωρώ πχ τον άλλον, δεν θυμάμαι το όνομά του, που έγινε και βουλευτής, αποτελεσματικότερο, διότι έκανε πράγματα. Γνώμες…

Δεν μου πάει στο πετσί και στο μυαλό, ότι μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζουμε να ψοφάμε σαν τα κοτόπουλα, με
ηθικό κόστος σε ζωές – σε έλλειψή μας σε ανθρώπους που αφήνουμε πίσω, σε υλικό κόστος για τα ανωτέρω – συνεισφορά μας στο εθνικό προϊόν της χώρας – κόστη ανταλλακτικών κλπ. ότι τρέχουμε σαν τους παλαβούς ΟΠΟΥ γουστάρουμε, ότι ακόμα πάμε σαν τα ζώα με λίγα στην μεσαία ή και στην αριστερή λουρίδα στον αυτοκινητόδρομο, ότι δεν σταματάμε στις διαβάσεις, ότι ότι ότι.

Έχει μεγάλο ψυχολογικό κόστος το να τρομάζεις επειδή,
απλά, ο ######ς πέρασε το STOP ή το κόκκινο. Έχει μεγάλη απόσταση από την Ευρώπη, στο θέμα αυτό η Ελλάδα μας. Και αυτοί οι κύριοι δεν έκανα τίποτα. Κοίταγαν να πάρουν μόνο διαφημίσεις. Δυστυχώς.
Reply With Quote
Παλιό 21-02-2011, 16:50
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Θεωρώ το θέμα της οδηγικής παιδείας πολύ σοβαρό και για αυτό δεν είμαι και ευχαριστημένος από τον Καβαθά. Θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα, αλλά δεν. Να μην ξεχάσουμε και τις περίφημες αξιολογήσεις των καλών και ασφαλών… Datsun της εποχής, με τα ημιελλειπτικά φύλλα σούστας. Έτσι και συνέχισε. Έτσι και τα αποτελέσματα του επιχειρηματικού του πονήματος. Και οι υπόλοιποι συνεργάτες, μια από τα ίδια. Μην ξεχνάμε ότι όλοι ήταν και παραμένουν δημοσιογράφοι. Με τα καλά και τα κακά.
Τώρα, αν ο καθένας από εμάς είχε την ευρήνεια και με αφορμή τα γραφόμενά τους μπορέσαμε και βελτιωθήκαμε σαν οδηγοί, είναι άλλο θέμα. Θεωρώ πχ τον άλλον, δεν θυμάμαι το όνομά του, που έγινε και βουλευτής, αποτελεσματικότερο, διότι έκανε πράγματα. Γνώμες…

Δεν μου πάει στο πετσί και στο μυαλό, ότι μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζουμε να ψοφάμε σαν τα κοτόπουλα, με
ηθικό κόστος σε ζωές – σε έλλειψή μας σε ανθρώπους που αφήνουμε πίσω, σε υλικό κόστος για τα ανωτέρω – συνεισφορά μας στο εθνικό προϊόν της χώρας – κόστη ανταλλακτικών κλπ. ότι τρέχουμε σαν τους παλαβούς ΟΠΟΥ γουστάρουμε, ότι ακόμα πάμε σαν τα ζώα με λίγα στην μεσαία ή και στην αριστερή λουρίδα στον αυτοκινητόδρομο, ότι δεν σταματάμε στις διαβάσεις, ότι ότι ότι.

Έχει μεγάλο ψυχολογικό κόστος το να τρομάζεις επειδή,
απλά, ο ######ς πέρασε το STOP ή το κόκκινο. Έχει μεγάλη απόσταση από την Ευρώπη, στο θέμα αυτό η Ελλάδα μας. Και αυτοί οι κύριοι δεν έκανα τίποτα. Κοίταγαν να πάρουν μόνο διαφημίσεις. Δυστυχώς.
Δεν ξέρω αν το έκανε και σε άλλους, σε 'μένα πάντως δεν το εμφάνιζε, γι' αυτό και η παράθεση
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης