GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-02-2011, 09:09
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Τα χαλια της Ε.Λ.Α.Σ.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά, ένα χρόνο σχεδόν, μας ξεζουμίζουν, το χρέος χρέος, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ;;;

ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ..........
Θα το πάθουμε σαν το Χότζα, "Τωρα που έμαθα το γαΐδαρο μου να μην τρώει, ΨΟΦΗΣΕ......"

Last edited by Capitain; 16-02-2011 at 09:11.
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 10:00
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS

Τώρα τα λεφτά ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ξέρουμε που πάνε (τόκους )

Αλλα έτσι οίκος ανοχής ήταν πάντα

Αυτοκίνητα ,μηχανές αγοράζανε αλλά δεν είχαν να τα συντηρήσουν και το ίδιο γίνετε σε όλα τα υλικά υλικά

Ακόμα και στα Κ9 το μεγαλύτερο ποσοστό είναι από δωρεά αστυνομικών που αγοράζουν τα σκυλιά τους

Άντε οι καραγκιόζηδες που ανακάλυψαν τώρα τα προβλήματα γιατί πουλάει το θέμα

Αστυνομία και Λιμενικό ήταν πάντα τα αποπαίδια της κυβέρνησης.
Υπηρεσίες με τα λιγότερα κονδύλια

Αλλα βέβαια δεν φταίει μόνο η κάθε κυβέρνηση άλλα και οι .......................

άστο βαριέμαι τις ΕΔΕ
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 10:42
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

μια που το αναφέρατε,παρατηρούσα πριν μερικές μέρες ένα vstrom των ΔΙΑΣ που ήταν παρκαρισμένο μπροστά απο μένα.Το πίσω λάστιχο ήταν χειρότερο απο το δικό μου και είχαν αρχίσει να βγαίνουν τα λινά! η δε αλυσίδα σίγουρα ήθελε καμιά 3 στροφές σφίξιμο στα σίγουρα! έχω την εντύπωση πως σε κανένα χρόνο θα έχουν γίνει όλα χρέπια!
ήθελαν και dorsoduro οι του υπουργείου...
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 11:42
Jefe Ο/Η Jefe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ΡΙΟΝ
Μoto: 1200GS Adventure

Jefe
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 11:55
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)

Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 13:28
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Πριν λίγο έμαθα ότι σκέφτονται να πάρουν και Hypermotard.
Τα παληκάρια της ΔΙΑΣ πληρώνουν από την τσέπη τους τις επισκευές των μηχανών. Εϊναι ντροπή, πρόκειται ίσως για την πιό "σοβαρή" ομάδα της αστυνομίας από την άποψη της πρόληψης και αποτροπής, και το λέω εγώ που ως γνωστόν έχω ένα θέμα με τη στολή, και τους έχουν στείλει ξεβράκωτους στα αγγούρια! Χωρίς εξοπλισμό και με τις μηχανές στο έλεος του θεού. Αλλά τι να περιμένεις, όταν τις δουλειές τις κανονίζουν καρεκλοκένταυροι!!!!
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 13:43
pkiriakos Ο/Η pkiriakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Honda varadero xlv 1000

Στον Στρατό να δείτε τι γίνεται εδώ και χρόνια.Τώρα μαύρο χάλι.Αυτοκίνητα και μηχανοκίνητα μέσα γενικώς διαλυμένα που δουλεύουν απο φιλότιμο.Παντελής ελλειψη ανταλλακτικών.Υλικά ενδυσης μηδέν.Φόρμα είχα να πάρω επι πενταετία.Και πληρώνω και πληρώνω και τέλος δεν εχει.Γραφικά και καθαριστικά οποτε θυμηθούν.Και τελευταία δεν θυμούνται.Εγκαταστάσεις απαρχαιωμένες και ασυντήρητες.Και εκεί πληρώνω απο την τσέπη μου.Στελέχη τα οποία πληρώνουν εδώ και χρόνια απο την τσέπη τους και αντ αυτού τους κόβουν και τον μισθό.Μισθός ο οποίος πιά φτάνει για μία εβδομάδα με το ζόρι.Και επεται και συνέχεια σ αυτό το κατρακύλισμα.Αντε και να δούμε ρε παιδιά.Την καλημέρα μου.
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 14:43
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Ρε γμτ, και πάλι θα σκάσω, φτωχή λογική: Δανειστήκαμε για να έχουμε να καλύπτουμε βασικές τουλάχιστον ανάγκες, έτσι δεν είναι; Τα σώματα ασφαλείας, η υγεία και η παιδεία, δεν είναι βασικότατες; Που στο διάολο πήγαν αυτά που εννοείται ότι πήραμε; Κι αν τα πήραμε για να τα δώσουμε αμέσως πίσω, και με τόκους από πάνω, ε τότε γιατί τα πήραμε; Που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά, τα πήραμε για να μην πτωχεύσουμε, έτσι δεν είναι; Αν αυτοί οι τομείς που συζητάμε, δεν είναι υπό καθεστώς πτωχεύσεως, τότε θα φάω τα μουστάκια μου (που δεν έχω)!!!

Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 14:55
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε γμτ, και πάλι θα σκάσω, φτωχή λογική: Δανειστήκαμε για να έχουμε να καλύπτουμε βασικές τουλάχιστον ανάγκες, έτσι δεν είναι; Τα σώματα ασφαλείας, η υγεία και η παιδεία, δεν είναι βασικότατες; Που στο διάολο πήγαν αυτά που εννοείται ότι πήραμε; Κι αν τα πήραμε για να τα δώσουμε αμέσως πίσω, και με τόκους από πάνω, ε τότε γιατί τα πήραμε; Που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά, τα πήραμε για να μην πτωχεύσουμε, έτσι δεν είναι; Αν αυτοί οι τομείς που συζητάμε, δεν είναι υπό καθεστώς πτωχεύσεως, τότε θα φάω τα μουστάκια μου (που δεν έχω)!!!

Να σου δώσω το μούσι μου που έχω!

Δε δανειστήκαμε Νικόλα για τις δικές μας ανάγκες. Δανειστήκαμε για να πληρώσουμε ομόλογα που λήγουν. Μας το έχουν πει καθαρά ότι πρέπει να δημιουργήσουμε πρωτογενές πλεόνασμα.....Κι εφόσον δεν παράγουμε, το δημιουργούμε με τις περικοπές, ουσιαστικά καταστρέφοντας την οικονομία, τις υποδομές σε επίπεδο τεχνικό κι ανθρώπινο. την υγεία, την παιδεία και πάει λέγοντας.

Η ελληνική κοινωνία;;;

μπορεί να πάει να γ...ηθεί!!!!! Τι να περιμένουμε από απάτριδες τεχνοκράτες κι ιδιοτελείς πολιτικούς;
Reply With Quote
Παλιό 16-02-2011, 16:11
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas Εμφάνιση μηνυμάτων
Λιγοι μηνες εχουν περασει απο την συσταση της ομαδας ΔΙΑΣ και ηδη οι μοτοσυκλετες που χρησιμοποιουν οι αστυνομικοι,εχουν μετατραπει σε κινητες νεκροφορες λογω ανυπαρκτων οικονομικων κονδυλιων για την συντηρηση τους...
Μαύρα χάλια στην Ελληνική Αστυνομία | ANTINEWS
ποτε προλαβαν να ξεχαρβαλωθουν ηθελα να ηξερα!!! μεσα σε ενα χρονο κι αντε 25000κμ που ειδα σε μια εξ αυτων σημερα????? Αντε να εχουν 30-35000 οι υπολοιπες!!!

και τι ξεχαρβαλωθηκε? η αλυσιδα? τι άλλο θα μπορουσε να ξεχαρβαλωθει? το αμορτισερ?

Η αληθεια ειναι οτι απο την εποχη του ''φονεα των κλεφτων'' αστυφυλακα Μπεχρακη και τις Harley Davindson της εποχης, μια εκ των οποιων καβαλουσε ο ιδιος, οι αστυφυλακες που τις ειχαν χρεωθει τις συντηρουσαν, κακως, απο το υστερημα τους. Κια αυτο γιατι απλα αγαπουσαν την μοτοσυκλετα και άλλος τροπος δεν υπηρχε για να αποκτησουν μιά!!
Το αυτό εξακολουθησε και την εποχη που που ιδρυθηκε η μοναδα''Ζ'' εκει γυρω στο 1980-1981! συμμαθητες μου που αδυναοτυσαν να αποκτησουν μοτοσυκλετα τοτε εγιναν Ζηταδες για να αποκτησουν μία!! και αυτοι εξακολουθησαν το ιδιο βιολι, συντηρηση με τα χερακια τους ¨η σε δικο τυος μηχανικο και εξοπλισμο με το υστερημα τους!!! Εχω δει ζηταδες με κατι σουζουκι και ......ohlins αναρτησεις!!!!!!!!!
Κακως..πολυ κακως βεβαια, αλλα χρέπια μοτοσυκλετες δεν ειχαν!! βαριες και δυσκινητες με ολα αυτα τα ''αστυνομικά'' που εχουν επανω τους ναι αλλα χρεπια οχι!!

Θεωρω οτι το αρθρο του ΑΝΤ1NEWS ειναι τουλαχιστον κακοπροαιρετο και επιπροσθετως κακοβουλο!!! Απαξιωνει την επιχειρησιακη ικανοτητα μιας ομαδας η οποια εχει προσφερει πολλα σε εναν μονον χρονο, καια υτο δεν θα μπορουσε να γινει με χρεπια μοτοσυκλετες!
Η ομαδα ''ΔΙΑΣ'' εχει τοσες επιτυχιες στον ενα χρονο που λειτουργει που ολη η αστυνομια δεν ειχε σε 5 χρονια!!!! Αυτα τα παιδια αγαπουν την μοτοσυκλετα οπως εσεις κι εγω, και ειναι προς τιμην τους που τις συντηρουν (περαν των λαδιων που κανει η υπηρεσια) μονοι τους! Αν και νομιζω οτι με την αγορα τους το κρατος εχει συναψει συμφωνια με τους αντιπροσωπους για την συντηρηση τους για καποιο μεγαλο χρονικο διαστημα.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης